Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najmoderniji zatvor na Balkanu

'Na njihov spomen ledila se krv u žilama!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmoderniji, ali i najstroži zatvor na Balkanu nalazi se u Zemunu, sastajalištu najokorjelijih kriminalaca u regiji.

Nakon uhićenja posljednjih pripadnika zemunskog klana, ekipa magazina Provjereno zaputila se u Srbiju. Točnije u Zemun mjesto gdje su nekad nastajali najokorjeliji kriminalci. Klan koji je nekad sijao strah i trepet, bavio se profesionalnim ubojstvima, ali i otmicama srpskih biznismena, po strahovanju Srba, nije nestao. Tko su ustvari pripadnici zemunskog klana, kako su nastali i što su sve radili?

Pročitajte i ovo Provjereno: Marijan Gregurina - 5 Život stao u pet vrećica Marijan je ostao bez svega, a država mu je pomogla sa 150 eura: "Nikad nisam zamišljao ovakvu starost. Nikad." Provjereno: Zadarska udruga - 1 Uz pomoć dobrih ljudi Zadarska udruga nakon priče Provjerenog dobila novi dom, ali posla je još mnogo: "To su djeca ovog grada i treba naći rješenje za njih"

Ekipa Provjerenog posjetila je i jedan od najstrožih zatvora. 11 kilometara udaljen od Beograda. Najmoderniji zatvor na Balkanu. Zatvor, iz kojeg se, kako nas uvjeravaju, jednostavno ne može pobjeći. Pokriven s više od 500 kamera videonadzora i najmodernijim sigurnosnim sustavom, unutrašnjost zatvora izgleda poput hotela s pet zvjezdica.

Više pogledajte večeras u  Provjerenom u 22:20.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene