Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najmoderniji, ali i najstroži zatvor na Balkanu nalazi se u Zemunu, sastajalištu najokorjelijih kriminalaca u regiji.


Nakon uhićenja posljednjih pripadnika zemunskog klana, ekipa magazina Provjereno zaputila se u Srbiju. Točnije u Zemun mjesto gdje su nekad nastajali najokorjeliji kriminalci. Klan koji je nekad sijao strah i trepet, bavio se profesionalnim ubojstvima, ali i otmicama srpskih biznismena, po strahovanju Srba, nije nestao. Tko su ustvari pripadnici zemunskog klana, kako su nastali i što su sve radili?

Vezani članci Ivana Paradžiković Ivana Paradžiković: "Vrijeme je za nove profesionalne izazove" Provjereno: Problemi s uzdrmanim zdravstvenim sustavom - 3 Nove afere u već kaotičnom sustavu, živce gube i liječnici i pacijenti: "Čovjek se osjeća kao brodolomac na oceanu bez pojasa za spašavanje“

Ekipa Provjerenog posjetila je i jedan od najstrožih zatvora. 11 kilometara udaljen od Beograda. Najmoderniji zatvor na Balkanu. Zatvor, iz kojeg se, kako nas uvjeravaju, jednostavno ne može pobjeći. Pokriven s više od 500 kamera videonadzora i najmodernijim sigurnosnim sustavom, unutrašnjost zatvora izgleda poput hotela s pet zvjezdica.

Više pogledajte večeras u  Provjerenom u 22:20.