Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Održan prvi prosvjed na Markovom trgu

Poruka Vladi: '81 mandat - tražimo hrabrost'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je nova Vlada ukinula zabranu okupljanja na Markovom trgu, članovi Građanske akcije opet su imali problema s čuvarima reda i mira.

Kako po novom zakonu ne moraju prijaviti skup, niti postoji zabrana okupljanja na Markovom trgu, 15-tak članova Građanske akcije uputilo se danas na Markov trg s transparentom '81 mandat - tražimo hrabrost'. Tom su porukom željeli poručiti Vladi kako od nje očekuju hrabrost, u donošenju i provođenju odluka.

Pročitajte i ovo Akcija preimenovanja 31 godinu poslije Mirni prosvjed u Zagrebu povodom obljetnice masakra u Ahmićima Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca"

Nije sve pošlo po planu, no, usprkos policijskoj intervenciji, članovi Građanske akcije raširili su svoj transparent. Poruka o hrabrosti čula se danas u još 11 hrvatskih gradova. Riječ je o Slavonskom Brodu, Vrbovcu, Čakovcu, Splitu, Krapini, Varaždinu, Poreču, Zaboku, Koprivnici, Zaprešiću, Bjelovaru.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene