Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Politika traži žrtvu

Marijana Puljak zbog Sabora propustila The Bossa: "Prodala sam karte za Spreengsteena, a neki su prodali sebe HDZ-u"

Marijana Puljak
Marijana Puljak Foto: Patrik Macek/Pixsell
Umjesto The Bossa, Marijana Puljak u petak je gledala kolege saborske zastupnike. Što se mora nije teško. Na izvanrednu sjednicu je trebalo doći, promijenila sam planove i tu sam", kazala je Puljak. "Ja sam prodala karte za Brucea Spreengsteena, a neki su prodali sebe HDZ-u i to je razlika", dodala je.

"Tužna srca, ali što se mora nije teško, prodajem dvije karte za koncert Bruce Springsteena za sutra, petak, 21.7. u Hockenheim, Njemačka", napisala je zastupnica Centra Marijana Puljak na Facebooku. 

Za petak je najavljena izvanredna sjednica Sabora, pa je Puljak karte prodala kako bi bila u sabornici. U petak su je novinari pitali je li uspjela prodati karte? 

"Prodala sam karte. Nije tajna da sam planirala ići na koncert Brucea Spreengsteena u Njemačku sa mužem i na kratki kratki odmor i dogodila se izvanredna situacija i promjena plana. Prodala sam karte jednom poznaniku za trećinu cijene. Što se mora nije teško. Na izvanrednu sjednicu je trebalo doći, promijenila sam planove i tu sam", kazala je Puljak. 

"Ja sam prodala karte za Brucea Spreengsteena, a neki su prodali sebe HDZ-u i to je razlika", izjavila je. 

Izvanredno zasjedanje Sabora na temu funkcioniranja sudbene vlasti započelo je u petak slobodnim govorima u kojima su vladajući i oporba razmijenili uvrede i prozivke, a predsjednik Sabora Gordan Jandroković podijelio niz opomena.

Pročitajte i ovo Sabor Blokada pravosuđa U Saboru o svemu, samo ne o bitnome: "Ovdje nema 'seljakuša ni selakuša'"

Rasprava je započela slobodnim iznošenjem stajališta za koju su se javili svi saborski klubovi, njih šesnaest. Saborska oporba isticala je pritom da je pravosudna grana vlasti paralizirana, službenici i namještenici štrajkaju sedam tjedana, a Vlada ne reagira. Vladajući su uzvraćali da govore floskule i samo vrijeđaju.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene