Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićena dvojica Bugara

Policija u Vođincima zaustavila automobil: Otkrili čak sedamdesetak ilegalnih migranata u prikolici

Hrvatska kao migrantska ruta (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Hrvatska kao migrantska ruta (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr
U mjestu Vođinci, u ponedjeljak oko 23 sata u prometu su zaustavljeni automobil i kamion, kojim su upravljali 19-godišnji i 29-godišnji bugarski državljani. Pregledom kamiona, u tovarnom prostoru su zatečeno više osoba bez osobnih isprava, izvjestila je PU vukovarsko-srijemska.

Portal 24sata piše da se u kamionu nalazilo čak sedamdesetak ilegalnih migranata te da je među njima bio i dječak tinejdžerske dobi.

Pročitajte i ovo Ilustracija najmanje 5 mrtvih Strava u Engleskom kanalu: Više ljudi utopilo se pokušavajući doći iz Francuske Granična policija, ilustracija Projuruju cestama Nova taktika krijumčara migranata: Vozilima se zaletavaju preko granice i bježe od policije

U tijeku je kriminalističko istraživanje utvrđivanja načina nezakonitog ulaska u Republiku Hrvatsku i upravni postupak sukladno Zakonu o strancima, ističe se nadalje u priopćenju.

Policija isto tako provodi kriminalističko istraživanje nad dvojicom spomenutih Bugara koji su upravljali vozilima, a tereti ih se za kazneno djelo protuzakonitog ulaska, kretanja i boravka u Republici Hrvatskoj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene