Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kazneno prijavljeni

Prevozili strane državljane ulovila ih policija: Spriječeni pokušaji krijumčarenja

Policija spriječila dva pokušaja krijumčarenja stranih državljana
Policija spriječila dva pokušaja krijumčarenja stranih državljana Foto: Getty Images
Policijska uprava brodsko-posavska spriječila je dva pokušaja krijumčarenja strani državljana.

Brodsko-posavska policija u petak je na području Nove Gradiške pregledala automobil bosanskohercegovačkih nacionalnih oznaka koji je vozila 27-godišnjakinja, državljanka BiH, a koja je u vozilu imala više stranih državljana.

Policajci su zasutavili i jedno vozilo slavonskobrodskih registarskih oznaka koji je vozio 42-godišnjak i koji je također prevozio više stranih državljana.

Pročitajte i ovo Rusi moćnim oružjem otežavaju Ukrajincima na bojišnici rat u Europi Novi problemi za Ukrajinu! Teška je 1,5 tone: "Ona je pakao. Ne mogu svi naši momci to izdržati"

"Kriminalističkim istraživanjem nad državljankom Bosne i Hercegovine i hrvatskim državljaninom, utvrđeno je postojanje sumnje da iz koristoljublja prevoze strane državljane koji su nezakonito ušli u Republiku Hrvatsku.

Prema stranim državljanima je proveden postupak sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti i Zakonu o strancima", dodali su iz policije.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja

Oboje vozača, 27-godišnjakinja i 42-godišnjak, su uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma, predani pritvorskom nadzorniku PU brodsko-posavske.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene