Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Filmska potjera

Djevojčica je jurila Mercedesom i izazvala kaos u gradu: Policija objavila tko će odgovarati

Policijska potjera u Zagrebu - 2
Policijska potjera u Zagrebu - 2 Dnevnik Nove TV
Aktualno Galerija Policijska potjera u Zagrebu - 2 Policijska potjera u Zagrebu - 2 Foto: Dnevnik Nove TV Policijska potjera u Zagrebu - 1 Policijska potjera u Zagrebu - 1 Foto: Dnevnik Nove TV Stup - 1 Stup - 1 Foto: Dnevnik Nove TV +0 Stup - 2 Galerija 1/4 >>
Divlja vožnja djevojčice završila je u Mihanovićevoj ulici, uz Hotel Esplanade, nakon što se automobil slupao zabivši se u stupić.

Nevjerojatan događaj ovog vikenda, kad je 13-godišnja djevojčica Mercedesom jurila Zagrebom, a za njom su u potjeri bila policijska vozila, dobio je nastavak. Naime, policija je pokrenula postupak protiv njezine majke.

Divlja vožnja od 170 kilometara na sat završila je u Mihanovićevoj ulici, uz Hotel Esplanade, nakon što se automobil slupao zabivši se u stupić. Sve se odvijalo oko ponoći u nedjelju kada je bijeli Mercedes C klase pokušao umaknuti potjeri u kojoj su sudjelovala četiri policijska automobila.

Pročitajte i ovo Policijska potjera u Zagrebu - 1 Bježala policiji Prometni stručnjak za Dnevnik Nove TV o jurnjavi djevojčice centrom Zagreba: "To može dovesti do iznimno teške situacije"

Policajci su prije toga pola sata po ulicama od Maksimira do središta metropole lovili djevojčicu u luksuznom vozilu.

"Vezano za prometnu nesreću od 14. siječnja u kojoj je sudjelovalo dijete, obavještavamo vas kako su policijski službenici protiv 32-godišnje članice obitelji pokrenuli prekršajni postupak izdavanjem Obaveznog prekršajnog naloga, zbog počinjenog prekršaja iz čl. 229. st. 2. kažnjiv po čl. 229. st. 6. Zakona o sigurnosti prometa na cestama", priopćili su iz policije za Dnevnik Nove TV te dodali kako je dijete u prometnoj nesreći lakše ozlijeđeno.

Pročitajte i ovo Ilustracija FILMSKA POTJERA U ZAGREBU Je li moguće da je auto vozila 12-godišnja djevojčica? Policija istražuje tko je sudjelovao u divljoj vožnji, Mercedes bježao policiji i do 170 km/h

"Po dovršetku kriminalističkog istraživanja kada se utvrde sve ostale okolnosti ovog događaja, o svemu će biti obaviješten i Hrvatski zavod za socijalni rad, zbog poduzimanja mjera obiteljsko-pravne zaštite. Sukladno zakonskim odredbama o tajnosti postupka i zaštiti privatnosti više informacija Vam ne možemo pružiti", kazali su iz policije.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene