Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Ivo Cagalj)
Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Ivo Cagalj)

Primorsko-goranska policija rasvjetljava smrt muškarca čije je tijelo pronađeno na području Krasice, istočno od Rijeke, pa javnosti još nisu dostupni detalji o okolnostima i uzrocima smrti, doznaje se u policiji.


Više podataka o misterioznoj smrti muškarca u Krasici trebalo bi biti poznato nakon obdukcije koja bi trebala biti završena u ponedjeljak.

Vezani članci Policija u Velikoj Britaniji, ilustracija (Foto: AFP) Policija istražuje sumnjivu smrt u Londonu: Htio upucati nekog drugog, a pogodio - sebe Jadranka Palm (Foto: Provjereno) Majka Siniše Palme prvi put progovorila o njegovoj smrti: "Znao mi je reći, što manje znaš, to bolje za tebe"

PU primorsko-goranska izvijestila je da službenici, u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Rijeci, provode kriminalisitičko istraživanje nad više osoba kako bi se utvrdile sve okolnosti i relevantne činjenice vezane za smrt muškarca.

Policija je utvrdila da je u subotu, 31. kolovoza, u ranim jutarnjim satima preminula muška osoba na području Krasice. Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci.

Mještani Krasice primijetili su tragove krvi na cesti između nogometnog igrališta i tamošnjeg golf-terena. (Hina)