Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Ivo Cagalj)
Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Ivo Cagalj) Foto: Pixsell, Ivo Cagalj

Primorsko-goranska policija rasvjetljava smrt muškarca čije je tijelo pronađeno na području Krasice, istočno od Rijeke, pa javnosti još nisu dostupni detalji o okolnostima i uzrocima smrti, doznaje se u policiji.


Više podataka o misterioznoj smrti muškarca u Krasici trebalo bi biti poznato nakon obdukcije koja bi trebala biti završena u ponedjeljak.

Vezani članci Slovenska vojska uskoro na granici? - 1 Uz Kupu bi uskoro moglo biti više vojnika i policajaca nego izletnika: Naši političari ne vide problem, no građani su razočarani Sramotni transparent osvanuo je u zagrebačkoj Kustošiji - 2 Policija završila kriminalističko istraživanje nad šestoricom osumnjičenih za sramotan transparent na Kustošiji, sva šestorica u pritvoru

PU primorsko-goranska izvijestila je da službenici, u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Rijeci, provode kriminalisitičko istraživanje nad više osoba kako bi se utvrdile sve okolnosti i relevantne činjenice vezane za smrt muškarca.

Policija je utvrdila da je u subotu, 31. kolovoza, u ranim jutarnjim satima preminula muška osoba na području Krasice. Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci.

Mještani Krasice primijetili su tragove krvi na cesti između nogometnog igrališta i tamošnjeg golf-terena. (Hina)