Obavijesti Video Pretražite Navigacija
privedene i dvije žene

Totalni kaos u Splitu: Policajac pokušao spriječiti tučnjavu na ulici pa završio s teškom ozljedom

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Dvojica muškaraca potukla su se u Splitu. Njihovu tučnjavu pokušao je zaustaviti policajac, no umjesto smirivanja policijski je službenik 'zaradio' slomljeni nos.

Policajac koji je pokušao spriječiti tučnjavu dvojice muškaraca u utorak oko 19:30 u Splitu završio je s teškom tjelesnom ozljedom.  

Vidjevši tučnjavu dvojice muškaraca, policajac, koji tada nije bio u službi, prišao im je, predstavio se te im, kako kaže službeno policijsko priopćenje, naredio da se prestanu tući. Ne samo da ga nisu poslušali, već ga je jedan udario šakom u glavu.

Policajac mu je uzvratio, a u pomoć su mu priskočile i kolege pa su nasilnika svladali i stavili mu lisice. Priveli su oba muškarca, ali i još dvije žene. 

Naime, dok su se muškarci mlatili, uz njih su bile i dvije žene. Iako u policijskom izvješću nema informacija da su se i one fizički obračunale, obje su privedene. Prva zbog vrijeđanja policajaca koji su pokušavali svladati nasilnika, a druga zbog vrijeđanja ove prve.

Nad napadačem je odmah pokrenuta kriminalistička istraga dok će nad drugim muškarcem istraga tek biti pokrenuta, objavila je splitska policija.

Pročitajte i ovo Damir Habijan Odmah prisegnuo Sabor potvrdio Habijana za novog ministra gospodarstva, SDP-ovci napustili sabornicu

Pročitajte i ovo Hrvatski sabor Privremeni smještaj Sabor se seli, ovo su dvije moguće lokacije

Ozljeđenom policajcu pružena je liječnička pomoć te je utvrđeno da je u tučnjavi zadobio "tešku tjelesnu ozljedu nosa"

Kriminalistička istraga nad svima upletenima još je u tijeku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene