Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oslobođen optužbi za mito

Policajac štrajka glađu ispred Vlade jer ga ne vraćaju na posao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši policajac Matko Tolić štrajka glađu ispred zgrade hrvatske Vlade zbog toga što ga se, usprkos oslobađajućoj presudi, ne vraća na posao.

Matko Tolić do sada je razgovarao sa svim nadležnim institucijama, s predsjednikom RH i s Vladom, no nitko ništa, tvrdi, ne poduzima u rješavanju njegovog problema. Dodaje da mu je obitelj na rubu egzistencije pa se stoga odlučio na štrajk glađu.

Pročitajte i ovo Damir Habijan fascinantno mu je Habijan poručio oporbi: "Priznajte da ste izgubili" Premijer Andrej Plenković iz minute u minutu Pregovori gotovi do petka? "Elektabilni Bojan" odgovorio Plenkoviću, HDZ raspalio po Raspudiću

'Došao sam prosvjedovati ispred Vlade iz razloga što naša pravna država ne funkcionira. Imam oslobađajuće presude Županijskog i Vrhovnog suda, a naša država nikako da riješi moj slučaj u kojem se nalazim već tri godine i tri mjeseca. Ispred Vlade ću ostati do kraja i za istinu ću se boriti do kraja', rekao je Matko Tolić.

Podsjetimo, Matko Tolić je prije tri godine optužen zbog primanja mita u iznosu 100 kuna. Iako ga je Vrhovni sud oslobodio optužbi, policija ga ne vraća na staro radno mjesto.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene