Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opet gužve

Pojačan promet prema unutrašnjosti, kolone na Lučkom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pojačan je promet na većini cesta u smjeru unutrašnjosti, osobito na autocestama A1, A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac, te na dionici od Karlovca prema Zagrebu, izvijestio je u 14 sati Hrvatski auto-klub.

Na naplatnim postajama Lučko na izlazu s autoceste A 1 kolona je duga oko 4 kilometra, a na naplati Trakoščan na izlazu s autoceste A 2 Zagreb-Macelj u smjeru GP Macelj oko 2 km. Vrlo je gust promet na Istarskom ipsilonu, a kolona je na izlazu prema graničnim prijelazima Plovanija i Kaštel oko 25 km, a pred čvorom Matulji u smjeru Rijeke oko 4 km.

Pročitajte i ovo Vojna vozila Na putu prema Mađarskoj MORH upozorio građane zbog vojne kolone: "Molimo za strpljenje i razumijevanje" Ilustracija Stanje na cestama Naoružajte se strpljenjem: Gužve na prometnicama uoči blagdana, evo gdje je najgore

Usporeno u koloni vozi se s otoka Krka prema autocesti A 6 Rijeka-Zagreb. Kraći zastoji su mogući duž Jadranske magistrale (D 8) kraj turističkih središta, te na cestama gdje su u tijeku radovi. Opreznije treba voziti po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima od kiše u Gorskom kotaru, Istri i Hrvatskom primorju. Na graničnim prijelazima sa Slovenijom povremeno je pojačan promet u oba smjera posebice u Istri. Trajekti plove prema redu plovidbe. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene