Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NEZAPAMĆEN UŽAS

Strava na sjeveru Hrvatske: Pokušala ubiti dvogodišnju kćer, a zatim za sve optužila supruga

Zatvor: Ilustracija - 1
Zatvor: Ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr
Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 29. srpnja, nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv 31-godišnje hrvatske državljanke zbog počinjenih kaznenih djela teškog ubojstva sa dobrovoljnim odustankom i lažnog prijavljivanja kaznenog djela.

Optužnicom se okrivljenu 31-godišnjakinju tereti da je 16. ožujka 2022. u vikendici na sjeveru Hrvatske, u cilju da usmrti svoju kćer (rođenu 2020.), pokušala ubiti ali je odustala od svoje namjere prije nastupanja posljedica za dijete.

"Okrivljenu 31-godišnjakinju se tereti da je, nakon toga, u policijskoj postaji neistinito prijavila kako je njezin suprug pokušao ubiti nju i kćer", priopćilo je varaždinsko tužiteljstvo, ne iznoseći detalje monstruoznog čina.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna neshvatljivo Ubila trogodišnju kćer: Majka bacila dvoje djece preko balkona pa i sama skočila

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Istraga u tijeku Užas u Sesvetama: Tupim predmetom zatukao oca? Policija uhitila 37-godišnjeg muškarca

Osumnjičena je u istražnom zatvoru, a vijeće Županijskog suda u Varaždinu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i produljilo istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene