Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Počelo suđenje Kovaku koji je pregazio ženina ljubavnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Županijskom sudu u Šibeniku počelo je suđenje 43-godišnjem Tomislavu Kovaku, optuženom da je počinio teško ubojstvo na posebno okrutan način usmrtivši šibenskog poduzetnika 52-godišnjeg Zorana Bujasa 31. siječnja ove godine.

Danas je na sudu pročitana optužnica u kojoj se navodi da je Kovak ubojstvo počinio dan nakon što mu je supruga priznala preljub s Bujasom, a podrobno je opisan način ubojstva koje je počinjeno tako što je optuženi šibenskog poduzetnika nekoliko puta pregazio automobilom.

Pročitajte i ovo Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću... POS stanovi; ilustracija - 1 I to su dočekali Kraj iščekivanja za šibenske obitelji: Ministar Bačić uručio im ključeve stanova

U svom očitovanju na optužnicu Tomislav Kovak je priznao da je počinio kazneno djelo. Međutim, kazao je da se ono nije zbilo na način kako je opisano u optužnici.

Branitelj optuženog splitski odvjetnik zatražio je da nastavak suđenja bude zatvoren za javnost, a sudac Branko Ivić odlučio je da javnost bude izuzeta prilikom davanja iskaza privilegiranih svjedoka, Sanje Kovak i Ive Baljkasa, te prilikom iznošenja obrane, davanja mišljenja psihijatrijskog vještaka, medicinskog vještaka te analize telefonskih razgovora.

Danas je saslušano četvero od osmero pozvanih svjedoka, a suđenje se nastavlja 1. i 2. listopada.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene