Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bespravna gradnja

Počelo rušenje bespravnih objekata na Murteru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svi vlasnici bespravnih objekata sami su započeli s uklanjanjem.

Građevinska inspekcija započela je u ponedjeljak s uklanjanjem bespravno sagrađenih objekata na području Šibensko-kninske županije, a prva na redu za rušenje su tri objekta na otoku Murteru, izvijestili su iz Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja.

Pročitajte i ovo Rušenje u uvali Vruja - 3 uvala Vruja Ruši se najpoznatija bespravna gradnja u Dalmaciji: "21 godinu je jedan od najljepših komadića Lijepe Naše okupiran" Andrija Mikulić glavni državni inspektor Bageri u petak ruše najpoznatiju bespravnu gradnju na Jadranu!

VIDEO Građani ne daju da se ukloni ilegalna građevina s kule!

Prema informacijama kojima raspolaže građevinska inspekcija, navodi se u priopćenju, svi vlasnici bespravnih objekata sami su započeli s uklanjanjem.

Inspekcija će danas provjeriti te informacije i nastaviti pratiti tijek uklanjanja te, ako bude potrebno, u posao će uvesti ugovornog izvođača Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja.

Prema dosadašnjem iskustvu za vlasnika (investitora) puno jeftinija varijanta je uklanjanje bespravnog objekta u vlastitom aranžmanu, navode iz Ministarstva.

Podsjećaju kako će prvi biti srušeni armirano-betonski plato u murterskoj uvali Podvrške, stambena građevina u uvali Kosirina, te nadstrešnica na predjelu Podvršci. (Hina)
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene