Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Projekt sufinancira EU

Počelo natjecanje u uštedi energije i energetskoj učinkovitosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Društvo za oblikovanje održivog razvoja (DOOR) objavilo je natjecanje za provedbu i promociju projekata uštede energije i energetske učinkovitosti.

Natjecanje se organizira u sklopu projekta ENCRO – Promocija i testiranje netehničkih mjera za uštedu energije u Hrvatskoj. Nositelj projekta je Baltički okolišni forum iz Njemačke, a projektni partneri su DOOR, Grad Koprivnica i Grad Ivanić-Grad. Projekt je ostvaren uz financijsku pomoć EU, javlja portal Lokalna Hrvatska.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Iz Norveške FOTO Ova kuća proizvodi 3 puta više energije nego što je troši! Slika nije dostupna Isplativa investicija Energetska obnova zgrada kao ključ za manje račune

Svrha natjecanja je uspostaviti partnerstva i potaknuti razmjenu dobrih praksi među dionicima koji provode projekte uštede energije i energetske učinkovitosti te povećati vidljivost projekata predstavljanjem putem medija.

Cilj je potaknuti organizacije civilnog društva, gradove i općine te osnovne i srednje škole na provođenje novih mini-projekata uštede energije i energetske učinkovitosti te promovirati njihove provedene projekte uštede energije i energetske učinkovitosti.

Više o natjecanju možete vidjeti ovdje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene