Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Vrijeme za kupnju

Znate li kako kupovati na sniženjima?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bliži se kraj ljetnim sniženjima. Roba povoljnija i do 70 posto na policama je još svega nekoliko dana, a trgovine su već opremljene i novom kolekcijom. No na sniženjima treba kupovati pametno i oprezno.

Lov na ljetna sniženja bliži se kraju. U posljednjem tjednu, sniženja se penju do 70 posto. Izlozi sa svih strana pozivaju na kupnju, a šetnja po trgovinama povoljnija je još svega nekoliko dana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Korisni savjeti Kreće božićna groznica: Evo na koje trikove trgovaca trebate pripaziti! Slika nije dostupna Prazne se novčanici Šopingholičari navalili u trgovine, krenula SNIŽENJA!

>> Šopingholičari navalili u trgovine, krenula SNIŽENJA!

Na rasprodajama je moguće uštedjeti i nekoliko stotina kuna. 'Sad je vrh vrhova, prava prilika da se 'ubode' koji komad, da se nađe par komada hlača, majica, vestica, da se obnovi ormar', rekla je prodavačica Jelena Jandrić.

'Popusti su veći nego u Švicarskoj, ovdje su i do 70 posto', rekao je kupac Marko. Za vrijeme rasprodaje, novčanici se lakše prazne, a vrećice pune te je potrebno pripaziti.

'Potrošač kod kupovine mora imati prekriženu staru cijenu i jasno vidljivu novu cijenu. Mi ne možemo govoriti o sniženju ako jedna petina proizvoda nije apsolutno na sniženju', rekla je Tanja Popović, Centar za edukaciju.

Kako ne biste potrošili previše, kada kupujete, izbjegavajte gužve, koristite gotovinu te odredite koji iznos možete potrošiti. 'Kupila sam tri majice i uštedjela sam oko sto i nešto kuna', rekla je Katarina, kupac.

Iako je tek sredina kolovoza, ljetnu odjeću polako zamjenjuju dugi rukavi, a sandale zimska obuća. Trgovci objašnjavaju - to nije ništa neuobičajeno. Nova kolekcija na police uvijek dolazi u ovo vrijeme, kako bi svi imali vremena pripremiti se za hladnije dane.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene