Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obračun u Splitu

Pljunuo vozača autobusa pa izazvao prometnu nesreću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutros u 5.20 sati zaprimljena je dojava da je na autobusnom stajalištu u ulici Domovinskog rata u Splitu napadnut vozač autobusa,čime je izazvana prometna nesreća.

Prema prikupljenim informacijama, 21-godišnjak je zatražio od vozača da zaustavi autobus kako bi izašao van, a kada vozač to nije učinio, već se zaustavio na idućem stajalištu, došao je do njega i pljunuo ga, pri čemu je vozač izgubio nadzor nad autobusom te udario u drugi autobus. U događaju je nastala materijalna šteta, a ozlijeđenih nema.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Venecije Autobus smrti Vozač autobusa uoči nesreće objavio selfie, poznato i što pokazuju snimke, a očevici tvrde: "Nije bilo smisla da to napravi" Slika nije dostupna Vrijeđao ga i pljuvao Incident u splitskom autobusu: Glumio turista pa iznenada progovorio hrvatski i napao vozača

Nad 21-godišnjakom je provedeno kriminalističko istraživanje, nakon čega je protiv njega podnesen Optužni prijedlog Prekršajnom sudu, zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene