Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Život u Zagrebu bez vode

Problem u Gornjoj Dubravi: Kako je gradonačelnik izbjegao odgovoriti na pitanje o vodovodu i kanalizaciji

Milan Bandić (Dnevnik.hr)
Milan Bandić (Dnevnik.hr)
Aktualno Galerija +0 Milan Bandić (Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u utorak se kratko osvrnuo na problematiku vodovoda u Dubravi.

Upitan za problem jednog dijela Dubrave u kojem stanovnici nemaju priključak na vodovod ni kanalizaciju, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić rekao je kratko: ''O tome ćemo u Gornjoj Dubravi'.'

Pročitajte i ovo Mjesto Ruda - 1 U Dalmatinskoj zagori Deseci tisuća ljudi ostali bez vode, zamalo se dogodila i katastrofa, ali stižu dobre vijesti: ''Kvar je popravljen'' Mjesto Ruda - 3 Cetinska krajina Puknuo je magistralni cjevovod, voda je tekla cestom i nosila sve pred sobom: "Da su djeca 10 minuta kasnije išla na misu, diglo bi ih u zrak"

Podsjetimo, dio zagrebačkog naselja Dubrava koje je samo nekoliko tramvajskih stanica udaljeno od centra, bez vode je i kanalizacije.

Stanovnici pitku vodu kupuju ili vuku s izvora i iz bunara, ili odlaze na hidrante s traktorima. Pitaju u kojem će stoljeću dobiti vodu.

Uprava vodovoda tvrdi: ''Projektnim zadatkom predviđeno je projektiranje novog vodoopskrbnog cjevovoda u Ulici Mudifaji dužine cca 1865 metara. Trenutno je u tijeku projektiranje te će se po završetku istoga te ishođenju svih potrebnih dozvola za građenje planirati izgradnja u narednom planskom razdoblju.''
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene