Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Bdijenje za oživljenje'

Peti dan blokade: Prosvjed pred ministarstvom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rješenja još uvijek nema za blokirani zagrebački Filozofski fakultet, na kojem već peti dan nema nastave, kao ni za druge fakultete u studentskoj blokadi.

Prosvjednici tvrde kako nacrt novog zakona o sveučilištima donosi samo kozmetičke promjene, dok se ne dotiče problema socijalnih nejednakosti. Studenti ne namjeravaju odustati od svog prijedloga zakona koji predviđa besplatno obrazovanje za sve.

Pročitajte i ovo Traktori - 2 zaustavila ih policija Nezadovoljni poljoprivrednici pokušali se probiti do graničnog prijelaza: "Pokušavat ćemo i dalje, ima i drugih pravaca" Ilustracija Pridružili se Poljacima Slovaci blokirali granični prijelaz s Ukrajinom: Propuštali samo pet kamiona po satu

>> Blokirana i riječka Akademija primijenjenih umjetnosti

Sa studentima Fakulteta političkih znanosti večeras će se okupiti pred zgradom Ministarstva znanosti u akciji 'Bdijenje za oživljenje'. 'Neki od profesora su strašno loše nastrojeni prema inicijativi pa se studente stigmatizira, proziva ih se, ruši im se prosjek, raznorazne nepravedne stvari se događaju', rekla je jedna studentica.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene