Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Petero osumnjičeno za trovanje u Karlovcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tehnički direktor Pivovare Gabor Ligeti i još tri osobe privedeni su večeras u 18 sati i 32 minute u Istražni centar Županijskog suda u Karlovcu, u pratnji policije. Saslušanje je još uvijek u tijeku i moglo bi trajati cijelu noć, izvijestila je glasnogovornica Županijskog suda u Karlovcu Alenka Laptalo.

Najavila je mogućnost da saslušavanje potraje do duboko u noć te da će tek sutra sud izvijestiti javnost o odluci hoće li osumnjičenici biti pušteni, zadržani 48 sati, ili će im biti određen pritvor.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Županijski sud Nakon tri godine presuda za smrt Zdravka Martinovića Slika nije dostupna Kakvoća zraka kod pivovare zadovoljavajuća

Policija je iza 18,30 sati na saslušanje istražnoj sutkinji Jasminki Jerinić Mušnjak privela tehničkog direktora Gabora Ligetija, glavnog inžinjera Slavena Siladića, voditelja proizvodnje fermentacije Marinka Kovačića i rukovoditeljicu Odjela sigurnosti na radu i zaštite okoliša Zrinku Odrčić. 

Peta osumnjičena osoba Marija Tufeković koja je po
funkciji glavni tehnolog nije privedena, ali će biti saslušana. 

Oni su u Istražni centar prepraćeni s kaznenom prijavom PU karlovačke zbog teškog kaznenog djela dovođenja u opasnost zdravlja i života ljudi.

Policija je, uz kaznenu prijavu, uputila i zahtjev za 48-satnim zadržavanjem osumnjičenih. 

No, hoće li taj zahtjev i biti ispunjen, odlučit će istražna sutkinja Jasminka Jerinić Mušnjak nakon što sasluša privedene.
 
Kako Radio Mrežnica doznaje, spomenuta petorka gotovo je cijeli dan provela na ispitivanju u karlovačkoj Policijskoj upravi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene