U nedjelju je na zagrebačkoj Trešnjevci došlo do zastoja u tramvajskom prometu.

Galerija


Kako nam je javio čitatelj, vozač Golfa svoje je vozilo parkirao na nogostup u Ozaljskoj ulici, odmah kod raskrižja sa Selskom, i otišao. "Tramvaji nisu mogli proći, u kratko vrijeme nanizalo ih se desetak koji su ostali blokirani", kazao nam je čitatelj.

Vezani članci Sudar tramvaja, ilustracija (Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL) Prometna nesreća u Zagrebu: Sudarili su se tramvaj i automobil, jedna osoba ozlijeđena Karte, ilustracija (Foto: Pixsell, Sanjin Strukić) Još ništa od jeftinijih karata u tramvajima i autobusima. ZET: "Razmatramo prijedlog sindikata"

Golf šibenskih registarskih oznaka bio je parkiran preblizu tramvajskoj pruzi, pa se cijeli promet tom dionicom zaustavio. Radi se o tramvajskim linijama 9 (Ljubljanica - Borongaj) i 12 (Ljubljanica - Dubrava).

"Radi se o krivo parkiranom vozilu. Do zastoja je došlo oko 11:45 sati, pozvani su policija i Zagrebparking. Vozilo je uklonio ''pauk'', a promet je krenuo u 12:20", za DNEVNIK.hr kazao je glasnogovornik ZET-a Domagoj Zeba.