Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Među privedenima i policajac

Pala krijumčarska banda, veći broj uhićenih u Hrvatskoj i Sloveniji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenska i hrvatska policija privele su veći broj osoba, uključujući i jednog policajca, udruženih u međunarodnu organizaciju za krijumčarenje narkotika.

Slovenska i hrvatska policija privele su veći broj osoba osumnjičenih da su se udružili u međunarodnu zločinačku organizaciju za krijumčarenje narkotika. Među uhićenima je i jedan policajac. Kako javlja 24ur.com, u tijeku su pretresi 18 kuća i stanova u Sloveniji te još 15 objekata u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Uhićeni diler Na jedrilici S gotovo tri tone kokaina pao 70-godišnji narkobos iz Srbije, stručnjak poručuje: "Čini mi se da je akcija prerano prekinuta" Ilustracija U Zagrebu i tri županije Velika akcija USKOK-a i policije zbog droge, novi detalji: Među uhićenima je i suvlasnik poznatog zagrebačkog noćnog kluba

>> Zaplijenili tonu kokaina na putu za Europu!

O razmjerima policijske operacije svjedoči podatak da je u njoj sudjelovalo stotinjak operativaca samo na području Slovenije.

'Danas u jutarnjim satima koparski kriminalisti i policajci, u suradnji s Upravom kriminalističke policije Generalne policijske uprave te Specijaliziranim državnim tužiteljstvom Slovenije, krenuli su sa završnim dijelom aktivnosti u kriminalističkoj istrazi međunarodne kriminalne otganizacije, koja je tijekom duljeg vremenskog razdoblja u Sloveniji i Hrvatskoj počinila kaznena djela s područja zloporabe opojnih droga', stoji u priopćenju koparske policije koja dodaje da se aktivnosti u Hrvatskoj odvijaju na području Primorsko-goranske županije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene