Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jezivi prizori

VIDEO Pakao u bolnici: Otkrivene mrtve bebe na intenzivnoj, tijela se raspadaju...

Tijela beba u bolnici u Gazi
Tijela beba u bolnici u Gazi Foto: Screenshot/Twitter
Stravični prizori u bolnici u Gazi. Na odjelu intenzivnog liječenja otkrivene su mrtve bebe. Tijela beba snimio je novinar Mohamed Baalousha.

Tijela beba, neka od kojih su još priključena na uređaje koji su ih trebali držati na životu, raspadaju se u krevetima u bolnici Al-Nasr u Gazi.

Bočice s mlijekom i rezervne pelene još se uvijek nalaze pokraj njih na plahtama. Prizor je to koji je 27. studenog u bolnici svojom kamerom zabilježio novinar Mohamed Baalousha. U bolnicu je ušao tijekom nedavnog sedmodnevnog primirja na koje su pristali Hamas i Izrael, piše CNN

Ovo je područje bilo uglavnom nedostupno novinarima posljednjih tjedana zbog intenziteta borbi, ali tijekom sedmodnevnog primirja Baalousha kaže da je uspio pristupiti bolnici kako bi snimio što je tamo ostalo. 

Nekoliko je dojenčadi na intenzivnoj njezi patilo od genetskih poremećaja, rekao je liječnik za CNN, koji nije želio biti imenovan. 

Pročitajte i ovo Navijači se u Zagrebu sukobili s policijom - 5 Neredi nakon utakmice Policija objavila detalje: U napadu navijača ozlijeđeno 8 policajaca, trojica uhićena

Nije jasno jesu li boce s kisikom, koje se vide pored nekih kreveta na videu iz bolnice, radile ili su zalihe nestale.

Od početka studenog dječje bolnice Al-Nasr i Al-Rantisi, koje čine dio istog kompleksa, postale su prva linija borbe između izraelskih i Hamasovih snaga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene