Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S masnicom u javnosti

Otkud Bandiću 'šljiva' na oku?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Modricu na oku gradonačelnika Bandića neki objašnjavaju kao posljedicu moždanog udara, a neki kao posljedicu jutarnjeg džoginga.

Milan Bandić danas je primio svog ptujskog kolegu Štefana Čelana koji mu je zajedno sa skupinom zvončara uručio poziv za tradicionalno 52. kurentovanje u Ptuju. No ono što je zainteresiralo većinu ipak je bila modrica na oku s kojom Bandić već nekoliko dana šeće Zagrebom.

Pročitajte i ovo Gradonačelnik Gospića Karlo Starčević Uz kadrovsku premetaljku Gradonačelnik neće predložiti proračun, ide se na izbore: "Vjerojatno smatraju da je došlo njihovo vrijeme" Slika nije dostupna 'Smeta nas nerad' HNS: 'Zagreb ne funkcionira, Gradska uprava ne radi svoj posao!'

Prvo objašnjenje Gradske uprave bilo je da je oteklina oka zapravo posljedica moždanog udara koji je gradonačelnik pretrpio prije 9 godina zbog čega je sada došlo do popuštanja očnog živca.

No Ured za informiranje Grada Zagreba dao je za Večernji list potpuno drugačije objašnjenje. 'Da ste bili ujutro u 6 sati s gradonačelnikom, znali bi točno što se dogodilo', izjavio je Josip Krajina iz Ureda aludirajući na gradonačelnikov običaj jutarnjeg džoginga.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene