Obavijesti Video Pretražite Navigacija
iskoristio Drugu šansu

Mislio da je šala! Dalibor osvojio sto tisuća eura: "Stalno sam ponavljao svoje ime..."

Dalibor Perković
Dalibor Perković Foto: Hrvatska lutrija
Dalibor Perković koji je u Drugoj šansi osvojio 100 tisuća eura otkrio je tajnu svog uspjeha.

Dalibor Perković je 18. studenog u emisiji izvlačenja Lota 7 iskoristio svoju Drugu šansu i zavrtio Kolo s dobitcima te tako osvojio Jackpot dobitak od 100.000,00 eura.

"Da je moj listić dobitan sam saznao pukom srećom, jer igram putem interneta. Zato sam, kad su me zvali vaši kolege iz Hrvatske lutrije i rekli da imam Drugu šansu, isprva mislio da je riječ o šali", ispričao je za Hrvatsku lutriju profesor povijesti i sociologije.

Pročitajte i ovo Pronađen žohar u hrani u studentskoj menzi "Ne krivim tete" Užas u menzi! Beštija u tanjuru s pizzom, oglasio se i ravnatelj: "Postoji osnovana sumnja..."

Dalibor je ipak odlučio doći u emisiju i iskušati sreću, jer kako kaže, koji god dobitak da se okrenuo, za njega bi bio dobar. Danas, gotovo dva tjedna od emisije, uzbuđenje se sleglo, ali taj dan je bilo vrlo uzbudljivo: "Kad je krenula emisija uživo, moram priznati da sam imao veliku tremu, stalno sam ponavljao svoje ime i od kuda dolazim i koju igru igram, da ne zaboravim", kroz smijeh je ispričao Dalibor.

Pročitajte i ovo Beskućnici; ilustracija - 2 Život beskućnika ''Prvo sam počeo piti, imao sam brak, imam i kćer. I sve sam izgubio zbog alkohola. Na cesti sam, a njih me dvojica drže na životu"

Kad se kolo okrenulo na sretno polje s Jackpot dobitkom krenulo je veselje: "Tehničari iz Hrvatske lutrije i režija, svi su skočili od veselja, a ja sam se koncentrirao da ostanem kul, jer ipak je to prijenos uživo“ priznao je Dalibor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene