Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prilikom posjete Mostaru

Osumnjičeni za otmicu Jelavića čuvao Sanadera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Federalna policija u suradnji s MUP-om Herecgovačko neretvanske policije još u nedjelju je zbog sumnje da je oteo Antu Jelavića, uhitila 26-godišnjeg Vlatka Miličevića. Dnevni list piše da je Miličević, koji je predan Tužiteljstvu BiH, nedavno osiguravao hrvatskog premijera Ivu Sanadera prilikom njegovog posjeta Mostarskog sajma.

Fotografije koje posjeduje 'Dnevni list' pokazuju da je Miličević osiguravao hrvatskog premijera i visoke dužnosnike biH, među kojima su bili Dragan Čović, Sulejman Tihić, te gotovo svi federalni i državni ministri.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nedostupni hrvatskom pravosuđu Prijetnja Jelaviću: Ne znam zašto nekome smetam! Slika nije dostupna Zagrebački Županijski sud Suđenje petorici za otmicu Ante Jelavića

>> Uhićene četiri osobe zbog otmice Ante Jelavića

Vlatko Miličević je sin Marija Miličevića Baje, koji je u petak uhićen u Zagrebu. Uz njega hrvatska policija uhitila je i Vladu Ćorića Baruna iz Rame te još jednu osobu iz Dubrovnika. Hrvatska policija jučer je priopćila da traga za još nekoliko osoba.

Državno odvjetništvo Bosne i Hercegovine dodijelilo je jučer slučaj otmice Ante Jelavića županijskome, hercegovačko-neretvanskom državnom odvjetništvu, koje je naložilo određivanje mjere pritvora osumnjičenom Vlatku Miličeviću.

'Za osumnjičenog sam zatražio mjeru određivanja pritvora', rekao je danas državni odvjetnik županijskog državnog odvjetništva Sead Hodžić. Objasnio je kako se provode istražni postupci te prikupljaju i drugi dokazi vezani uz otmicu.

'Potrebno je provesti i određena vještačenja', dodao je Đikić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene