Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na varaždinskom području

Osumnjičen za pokušaj ubojstva: Policija uhitila muškarca s kultne fotografije iz Domovinskog rata

Petar Dukarić (Foto: PU splitsko-dalmatinska)
Petar Dukarić (Foto: PU splitsko-dalmatinska) PU splitsko-dalmatinska
Aktualno Galerija +0 Petar Dukarić (Foto: PU splitsko-dalmatinska) Galerija 1/1 >>
Policija je u srijedu zatražila pomoć u potrazi za Petrom Dukarićem, koji je osumnjičen za pokušaj ubojstva 56-godišnjakinje u Kaštel Gomilici. Danas su obavijestili kako je muškarac pronađen i uhićen.

PU splitsko-dalmatinska na svojim je stranicama objavila kako su pronašli i uhitili muškarca osumnjičenog za pokušaj ubojstva 56-godišnjakinje u Kaštel Gomilici.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Objavljene najnovije informacije FOTO Oglasila se austrijska policija: ''Razjašnjen je identitet osoba...'' Ivana Ilić Potraga se nastavlja Oglasila se majka nestale Danke: "Pogledala sam snimku iz Beča"

Muškarac je pronađen jučer na području Policijske uprave varaždinske te je doveden u službene prostorije policije i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Podsjetimo, PU splitsko-dalmatinska u srijedu je objavila kako traga za osumnjičenim za pokušaj ubojstva.

"Policijski službenici od trenutka zaprimanja prijave tragaju za muškom osobom, osumnjičenom da je u srijedu u 5:10 sati, u stanu u Kaštel Gomilici, tijekom svađe, oštrim predmetom napao i ozlijedio 56-godišnjakinju. Radi se o osumnjičeniku Petru Dukarić, rođenom 1971. godine", priopćili su iz policije i pozvali građane da im pomognu u potrazi.

Kako piše Slobodna Dalmacija, radi se o branitelju, bivšem pripadniku Prve gardijske brigade "Tigrovi", koji se nalazi na jednoj od popularnih fotografija iz Domovinskog rata koja je snimljena u Starom Grabovcu 1991. godine, kada je Dukarić imao 19 godina, a na kojoj se iza njegovih leđa vidi grafit s imenom grupe "Guns N' Roses".

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene