Obavijesti Video Pretražite Navigacija
podnesena kaznena prijava

Drogu iz Njemačke i Nizozemske naručivao poštom, pa je preprodavao u Zagrebu

Pronađena naručena droga (Foto: PU zagrebačka)
Pronađena naručena droga (Foto: PU zagrebačka) PU zagreba?ka
Aktualno Galerija Pronađena naručena droga (Foto: PU zagrebačka) Pronađena naručena droga (Foto: PU zagrebačka) Foto: PU zagreba?ka Pronađena naručena droga (Foto: PU zagrebačka) Pronađena naručena droga (Foto: PU zagrebačka) Foto: PU zagreba?ka Pronađena naručena droga (Foto: PU zagrebačka) Pronađena naručena droga (Foto: PU zagrebačka) Foto: PU zagreba?ka +0 Pronađena naručena droga (Foto: PU zagrebačka) Galerija 1/4 >>
Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom zbog sumnje u dilanje droge.

Utvrđeno je da je osumnjičeni radi daljnje preprodaje od kolovoza prošle godine do kolovoza ove u Njemačkoj i Nizozemskoj naručio i kupio najmanje 912,7 grama amfetamina. 281 grama amfetamina u tri pošiljke poslane su mu na kućnu adresu, dok su druge pošiljke zadržane u carinskoj službi u Njemačkoj.

Tijekom jučerašnjeg dana, 19. kolovoza 2019. godine obavljene su pretrage navedenih pismovnih pošiljaka i pronađeno je 54,1 gram amfetamina, 121 grama amfetamina i 106 grama amfetamina. Temeljem naloga Županijskog suda u Zagrebu obavljena je pretraga stana i drugih prostorija te je pronađeno prijenosno računalo i 200 eura za koje se sumnja da je pribavljeno preprodajom droge.

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena je prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene