Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom zbog sumnje u dilanje droge.

Galerija


Utvrđeno je da je osumnjičeni radi daljnje preprodaje od kolovoza prošle godine do kolovoza ove u Njemačkoj i Nizozemskoj naručio i kupio najmanje 912,7 grama amfetamina. 281 grama amfetamina u tri pošiljke poslane su mu na kućnu adresu, dok su druge pošiljke zadržane u carinskoj službi u Njemačkoj.

Tijekom jučerašnjeg dana, 19. kolovoza 2019. godine obavljene su pretrage navedenih pismovnih pošiljaka i pronađeno je 54,1 gram amfetamina, 121 grama amfetamina i 106 grama amfetamina. Temeljem naloga Županijskog suda u Zagrebu obavljena je pretraga stana i drugih prostorija te je pronađeno prijenosno računalo i 200 eura za koje se sumnja da je pribavljeno preprodajom droge.

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena je prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.

Vezani članci Zaplijena kokaina, Ilustracija (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Uhićeni dileri u Splitu i Trogiru, policija pronašla kokain, ecstasy i oružje U Francuskoj zaplijenjeno više od jedne tone kokaina (Foto: AFP) Najveća zapljena u Francuskoj ove godine: Policija pronašla više od tone kokaina vrijednosti 74 milijuna eura