Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Osnovnoškolci napravili turistički vodič

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vruće ljeto i turistička sezona idu ruku pod ruku. Turisti su već navalili na obalu, oni mlađi dobili su prvi put i svoj vodič. Napravili su ga, vjerovali ili ne, dubrovački osnovci.

Turistički vodič dubrovačkih osnovaca već je razgrabljen što i ne čudi jer izgleda kao da su ga napravili pravi profesionalci. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dobre stare `90-e VIDEO Pogledajte vodič za pronalaženje partnera za cyberseks Slika nije dostupna Unovčavanje aktivnosti VIDEO I školarci proizvode za tržište, doznajte što i kako

'Mi smo odlučili postojeću našu turističku ponudu objediniti, istražiti i napraviti jedan turistički vodič za mlade', izjavila je Silvana Bjelovučić, mentorica učenika.

No iako su imali mentore, vodič je ipak samo njihovih ruku djelo. Sve su sami osmislili i napisali tekstove, a Antonio i Brigita napravili su sve crteže. 

'Neke mi je trebalo više dana za nacrtat, neke manje. Mjesec dana sam sve crtala', rekla je Brigita.

Prvi hrvatski turistički vodič za mlade oduševio je i dječje starije kolege. A po svemu sudeći uskoro bi ga u rukama mogli imati brojni dubrovački turisti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene