Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavio kandidaturu

GUŽVA U UTRCI ZA ČELNO MJESTO SDP-A Orsat Miljenić gost Dnevnika Nove TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Orsat Miljenić u Dnevniku Nove TV otkrit će sve o kandidaturi za mjesto predsjednika SDP-a.

Sve je veća gužva u utrci za čelno mjesto SDP-a. Iz Rijeke Zlatko Komadina poručuje kako ga cijela Hrvatska zove da se kandidira, ali odluku još nije donio. A u središtu stranke kandidaturu je objavio saborski zastupnik Orsat Miljenić.

Pročitajte i ovo Ivica Puljak, gradonačelnik Splita Moguća koalicija s DP-om? Puljak za Dnevnik Nove TV: "Prvi cilj je maknuti HDZ, a potom od Hrvatske napraviti modernu europsku zemlju" Mišel Jakšić, saborski zastupnik Za Dnevnik Nove TV Mišel Jakšić otkrio tko će biti nositelji lista SDP-a: "Imamo jedan sjajan spoj. Ima nezadovoljnih, ali su u manjini"

Miljenić je u ponedjeljak na konferenciji za medije potvrdio kako je poslao pismo članovima stranke u kojem navodi kako ima namjeru kandidirati se za novog predsjednika SDP-a.

"Dijalog je ono na čemu se treba temeljiti vodstvo SDP-a, razmjena ili ako hoćete sukob mišljenja. SDP treba biti predvodnik modernizacije Hrvatske. Ako se ne budemo modernizirali, onda nećemo imati tu osnovnu funkciju, a ta je da smo bolji od drugih i da namećemo standarde. To i želim, da namećemo standarde", rekao je Miljenić.

Miljenić je ranije putem društvenih mreža potvrdio da će se kandidirati za mjesto šefa SDP-a.

"Dijalog, uvažavanje, okupljanje i demokratsko nadmetanje ideja. To je moja vizija vođenja SDP-a i kandidirat ću se za predsjednika", napisao je na svojem Facebook profilu Miljenić.

Koje će taktike koristiti u izbornoj utrci za čelno mjesto SDP-a, doznajte večeras u 19:15 u Dnevniku Nove TV.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene