450630
450630
450630
450630
450630

Orsat Miljenić: Kandidirat ću se za šefa SDP-a

  • , 19.09.2016., 11:16
  • Autor:
  • komentara

Orsat Miljenić kandidirat će se za predsjednika SDP-a.

 
 
 
 
Orsat Miljenić: Kandidirat ću se za šefa SDP-a
Orsat Miljenić: Kandidirat ću se za šefa SDP-a

Orsat Miljenić donio je odluku i kandidirat će se za šefa SDP-a, a to je objavio i u statusu na svojem profilu na Twitteru.

"Dijalog, uvažavanje, okupljanje i demokratsko nadmetanje ideja. To je moja vizija vođenja SDP-a i kandidirat ću se za predsjednika", napisao je na svojem Facebook profilu Miljenić.

Miljenić je povodom svoje kandidature za šefa SDP-a u ponedjeljak ujutro otvorio i svoj Twitter profil te pozvao javnost na razumijevanje dok se ne uhoda u korištenje tom društvenom mrežom.

Orsat Miljenić, saborski zastupnik SDP-a, dao je izjavu za medije u 11 sati u sjedištu stranke.

"Jutros sam poslao pismo članovima s namjerom da se mislim kandidirati", poručio je Miljenić.

"Ovdje pred vama sam da bih to priopćio i našim simpatizerima i građanima", rekao je Miljenić. "Prije ovog sam razgovarao sa svima, s članovima i ostalim kandidatima", dodao je.

"Svi članovi moraju biti u prilici izraziti stav i demokratski se boriti za njega i biti u prilici da se bore za njega", smatra Miljenić. "Razlikujemo se u detaljima i to je normalno", naglasio je.

"Dijalog je ono na čemu se treba temeljiti vodstvo SDP-a, razmjena ili ako hoćete sukob mišljenja", kaže Miljenić.

"SDP treba biti predvodnik modernizacije Hrvatske. Ako se ne budemo modernizirali, onda nećemo imati tu osnovnu funkciju, a ta je da smo bolji od drugih i da namećemo standarde. To i želim, da namećemo standarde", kaže Miljenić.

Naglasio je da SDP mora proći kroz proces modernizacije i promjena, paralelno s pripremama za lokalne izbore u 2017. godini.

"Ono što mi je cilj i zašto jesam član, ja sam ponosan što sam član SDP-a, jest da ljudi budu ponosni što su članovi SDP-a i da nam se žele priključiti", zaključio je Miljenić.

Nakon što je Zoran Milanović objavio da se više neće kandidirati za predsjednika stranke, Orsat Miljenić spominjao se kao mogući kandidat. SDP-ov Siniša Hajdaš Dončić rekao je da bi upravo njemu dao podršku ako se kandidira.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se