Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestanak barjaka prijavljen policiji

Opuzen: Ukrali hrvatsku zastavu s jarbola visokog 12 metara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U noći sa četvrtka na petak, s jarbola visokog 12 metara za sada nepoznati počinitelj ili više njih otuđili su uz pomoć priručnog alata hrvatsku državnu zastavu i nestali u nepoznatom pravcu.

Pod jarbolom je ostao samo konop koji je jedini svjedok a o motivima je za sada teško govoriti.

Pročitajte i ovo Burj Khalifa zasjao u bojama hrvatske zastave COP 28 u Dubaiju Najviši neboder na svijetu Burj Khalifa zasjao u bojama hrvatske zastave Ilustracija "Oblio me hladan znoj" Dva Purgera oduševljena potezom mladog Dalmatinca: "Gospodo, ostalo vam je malo love!"

Udruga Stari most Opuzen u sklopu akcije 'Nek se zavijori', a u povodu 20. godišnjice početka agresije na Hrvatsku i Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti 5. kolovoza postavila je na ostatke tvrđave Brštanik iznad Podgradine pored Opuzena hrvatsku trobojnicu proporcija 9m x 1,5m, piše Portal Oko.

Predstavnici Udruge Stari most odmah su nadležnoj policijskoj postaji u Metkoviću prijavili nestanak hrvatskog barjaka i nestrpljivo čekaju njezin završetak. Iz Udruge Stari most Opuzen poručuju kako će čim prije postaviti novu i veću zastavu, a već su jučer započeli s prikupljanjem novčanih donacija za kupnju iste.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene