Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Policija trenirala strogoću

Omejec o incidentu s policijom: Život je nepredvidiv

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Simpatičan incident pred kamerom Nove TV imala je predsjednica Ustavnog suda Jasna Omejec.

Najvažnija osoba inauguracije uz Ivu Josipovića, kako smo još jučer izvijestili, zamalo nije puštena na svečani ručak za uzvanike jer nije ponijela pozivnicu. Danas ona sama za Novu TV komentira događaj i pohvaljuje rad policije. Predsjednica Ustavnog suda Jasna Omejec prva je čestitala novom predsjedniku, kako i ne bi kad je upravo pred njom prisegnuo. No, na svečani ručak među uzvanicima zamalo nije puštena. Uzalud je bilo svako objašnjenje. Policija je i doslovno trenirala strogoću.

Pročitajte i ovo Kako političari koriste službene kartice - 6 Bez pardona Političari jeli, pili i organizirali svadbe sve na naš račun: Pogledajte koliko je tko potrošio Josip Šarić Kontroverzni ručak FOTO Platio Šeksu ručak karticom grada, otkriveno što se jelo i pilo: "Iznesene su laži, sve sam uplatio u proračun"

>> VIDEO: Policajaci ne puštaju Omejec na ručak

Danas komentira događaj kojim je osvojila simpatije javnosti. 'To je bilo simpatično, život vam donosi nepredvidljive situacije. Naša policija se dobro ponijela, ja to moram reći. Oni su radili svoj posao, ja sam to njima izrijekom i rekla. Da li policija treba znati barem tih pet štićenih osoba, dakle i predsjednika Vrhovnog suda i predsjednicu Ustavnog suda neka procijeni javnost', rekla je Omejec. Ona se, kaže, time ne zamara. Pa iako je simpatični incident brzinski privukao pozornost samih uzvanika svečanog ručka, ona je policajcima na terenu čak i zahvalila. Po zakonu je pet štićenih osoba u Hrvatskoj. Predsjednica Ustavnog suda trebala bi biti među njima, iako je ona tu zaštitu odbila.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene