Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Olujna bura prevrnula kamp kućicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prva olujna bura u Dalmaciji nije zagorčala život samo makarskim vatrogascima, već i svima koji su morali putovati. Još od sinoć je zatvorena dionica Dalmatine od čvora Maslenica do Svetog Roka.

Pred čvorom Maslenica kolona je bila duga šest kilometara, a čekanje se kratilo šetnjom i razgledavanjem krajolika. U nadzornom centru Maslenica nema vremena za opuštanje jer sigurnost je putnika na prvom mjestu.

Pročitajte i ovo Marija Selak Raspudić Reforma Hrvatskog sabora Selak Raspudić: "Željezna ograda, simbol HDZ-ove Vlade, stvar je prošlosti" Nikola Grmoja PARLAMENTARNI IZBORI Grmoja podnio prijavu DORH-u zbog malverzacija u Fortenovi

Posedarski brodovi nisu danas zaplovili Novigradskim morem, a samo se nekoliko najhrabrijih ribara usudilo otisnuti na pučinu.

U podvelebitskom kanalu ni najstariji stanovnici ne pamte ovako snažnu buru već u rujnu. Nakon dugog i sušnog ljeta kažu kako je ovo znak da će i zima biti duga i hladna. 

Jake udare olujne bure na paškom mostu kamp kućica njemačkih turista nije izdržala. Nisu poštovali zabranu prolaska mostom pa su godišnji odmor završili naglavačke.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene