Zoran Mamić, arhiva (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL)
Zoran Mamić, arhiva (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL) Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Na Twitteru se oglasio i Zoran Mamić, kojeg je osječki sud nepravomoćno osudio na 4 godine i 11 mjeseci zatvora. Tvrdi da nije kriv te da je proces daleko od zaključenja.


Zoran Mamić, kojeg je osječki sud nepravomoćno osudio na 4 godine i 11 mjeseci zatvora, javio se putem Twittera tvrdeći da je nevin te poručio da je sudski proces daleko od zaključenja. 

Vezani članci Zoran Mamić i Darija Crnjaković (Foto: Igor Soban/PIXSELL) Pisalo se da su prekinuli, ali Zoran Mamić Dinamo je iz svečane lože gledao s djevojkom Darijom Odgođeno ročište protiv Mamića i šestorice (Foto: Pixsell, Dubravka Petric) Županijski sud u Osijeku odgodio ročište protiv Mamića i šestorice za izvlačenje novca iz Dinama

U podužoj objavi na engleskom jeziku Zoran Mamić, trener Al-Aina iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, naglasio je da ima potrebu sve izvijestiti o sudskom postupku koji se protiv njega vodi u Hrvatskoj "uz dužno poštovanje prema Njegovu Veličanstvu Khalifi Bin Zayedu, predsjedniku kluba, stručnome vodstvu i svim navijačima".

"Nakon dugog i nepravednog suđenja koje je završilo nepravomoćnom presudom, sljedeći je korak žalba, a cijeli je postupak daleko od završetka", poručio je Mamić.

 

 

Dodao je da ga presuda ne sprječava da obavlja svoj posao glavnog trenera Al-Aina. "Nastavit ću raditi jednakom predanošću kao i uvijek", piše Mamić, dodajući da će voditi treninge i pripreme svoje momčadi te prijateljske i natjecateljske utakmice.

"Želim ponoviti da sam potpuno nevin i siguran sam da ću to dokazati na višim instancama", zaključio je svoju objavu Zoran Mamić.