Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz Emirata

Oglasio se i Zoran Mamić: "Cijeli je postupak daleko od završetka"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Twitteru se oglasio i Zoran Mamić, kojeg je osječki sud nepravomoćno osudio na 4 godine i 11 mjeseci zatvora. Tvrdi da nije kriv te da je proces daleko od zaključenja.

Zoran Mamić, kojeg je osječki sud nepravomoćno osudio na 4 godine i 11 mjeseci zatvora, javio se putem Twittera tvrdeći da je nevin te poručio da je sudski proces daleko od zaključenja. 

Pročitajte i ovo Jens Nowotny IZVLAČENJE NOVCA Bivši dinamovac o isplatama: "Zoran mi je davao 100.000 eura mjesečno na ruke" Suđenje braći Mamić prekinuto - 3 Afera Dinamo 2 Ponovno prekinuto suđenje braći Mamić i suokrivljenicima: "Smatramo da je to apsolutno nedopustivo"

U podužoj objavi na engleskom jeziku Zoran Mamić, trener Al-Aina iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, naglasio je da ima potrebu sve izvijestiti o sudskom postupku koji se protiv njega vodi u Hrvatskoj "uz dužno poštovanje prema Njegovu Veličanstvu Khalifi Bin Zayedu, predsjedniku kluba, stručnome vodstvu i svim navijačima".

"Nakon dugog i nepravednog suđenja koje je završilo nepravomoćnom presudom, sljedeći je korak žalba, a cijeli je postupak daleko od završetka", poručio je Mamić.

 

 

Dodao je da ga presuda ne sprječava da obavlja svoj posao glavnog trenera Al-Aina. "Nastavit ću raditi jednakom predanošću kao i uvijek", piše Mamić, dodajući da će voditi treninge i pripreme svoje momčadi te prijateljske i natjecateljske utakmice.

"Želim ponoviti da sam potpuno nevin i siguran sam da ću to dokazati na višim instancama", zaključio je svoju objavu Zoran Mamić. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene