Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problematično tiskanje knjige

Oglasila se nakladnica Marka Babića: "Emocionalno i fizički nisam dobro"

Jelena Kastaneti
Jelena Kastaneti Foto: Tomislav Kristo/Cropix
Nakon što je progovorila partnerica preminulog Marka Babića o problemu s nakladnicom Jelenom Kastaneti, oglasila se i sama nakladnica te iznijela svoju stranu priče.

Partnerica preminulog Marka Babića, Tina Biloglav, tuži njegovu nakladnicu Jelenu Kastaneti jer je, kako tvrdi, tiskala njegovu knjigu iza leđa obitelji. O svemu se oglasila i Kataneti na svom Instagramu, a njezinu objavu prenosimo u cijelosti.

"Iako bih voljela, nakon svi ružnih optužbi koje su mi upućene, iznijeti sve detalje ove situacije, iz poštovanja prema preminulom odlučujem da ovu raspravu neću voditi na društvenim mrežama ili kroz medije. To je pravni problem koji pokušavaju riješiti naši odvjetnici.

Ne mogu zamisliti koliko je gubitak Marka bio težak za njegovu obitelj, pa sam se stoga s najboljim željama krajem srpnja odrekla prava na knjigu u korist Markove partnerice i njezine izdavačke kuće Studio Tinel, ne tražeći financijsku naknadu. Trenutno je u prodaji samo verzija knjige koju je nakon njegove smrti objavila Markova partnerica.

Molit ću za razumijevanje moga izbivanja s društvenih mreža. Već neko vrijeme emocionalno i fizički nisam dobro zbog opetovanog zastrašivanja, zbog čega ne mogu raditi i bila sam primorana potražiti psihološku pomoć. Vama koji volite moje knjige, vama koji znate tko sam, vama koji kritički promatrate sve što vam se plasira, vama koji ste tu kad mi je neizmjerno teško, puno mi znači vaša podrška", zaključila je u svojoj objavi Kastaneti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Teška nesreća VIDEO Petero poginulih nakon prevrtanja kamiona s otrovnim plinom: Oko 500 ljudi evakuirano

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene