Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odvjetnica Brune Stojića

"Hrvatska kriva za udruženi zločinački pothvat, a Srbija nije? Nemam komentara"

Odvjetnica Senka Nožica (Foto: Dnevnik.hr)
Odvjetnica Senka Nožica (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Odvjetnica Senka Nožica (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Konačnu presudu Žalbenog vijeća Haškog suda šestorici Hrvata iz BiH za udruženi zločinački pothvat, komentirali su njihovi odvjetnici. Jednom rječju, smatraju je nepravednom.

"Sad kad se sud zatvara Hrvatska je kriva za udruženi zločinački pothvat, a Srbija nije kriva za udruženi zločinački pothvat. Da li se tu još ima što komentirati? Barem za nas s prostora bivše Jugoslavije? Stvarno smatram da tu nema što komentirati", zaključila je Senka Nožica, odvjetnica Brune Stojića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PISAO PREDSJEDNIKU SUDA Osnovana radna skupina: Bošnjaković najavio detaljnu i stručnu analizu haške presude Jadranko Prlić i Slobodan Praljak (Foto: AFP) Nakon reakcije Haškog suda Prlićev odvjetnik Karnavas: "Praljak nije bio romantična budala, njegov čin je časni prkos generala"

"Smatramo da je ova presuda vrlo nepravična, da ne odražava ono što se doista događalo na terenu, da ne odražava stvarne ciljeve politike bosansko-hercegovačkih Hrvata i zaista smatramo da je vrlo nepravična", rekla je odvjetnica Milivoja Petkovića, Vesna Alaburić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene