Konačnu presudu Žalbenog vijeća Haškog suda šestorici Hrvata iz BiH za udruženi zločinački pothvat, komentirali su njihovi odvjetnici. Jednom rječju, smatraju je nepravednom.

Galerija +0 Odvjetnica Senka Nožica (Foto: Dnevnik.hr)

"Sad kad se sud zatvara Hrvatska je kriva za udruženi zločinački pothvat, a Srbija nije kriva za udruženi zločinački pothvat. Da li se tu još ima što komentirati? Barem za nas s prostora bivše Jugoslavije? Stvarno smatram da tu nema što komentirati", zaključila je Senka Nožica, odvjetnica Brune Stojića.

Vezani članci Ivana Petrović (Foto: Dnevnik.hr) Ivana Petrović analizirala je govor predsjednice Grabar-Kitarović u vezi s radom Haškog suda Suđenje bh šestorci (Foto: AFP) Bivši član obrane Gotovine i Markača: Zločinački pothvat upotrebljava se već 20 godina, to nije ništa posebno

"Smatramo da je ova presuda vrlo nepravična, da ne odražava ono što se doista događalo na terenu, da ne odražava stvarne ciljeve politike bosansko-hercegovačkih Hrvata i zaista smatramo da je vrlo nepravična", rekla je odvjetnica Milivoja Petkovića, Vesna Alaburić.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju