Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Održan sastanak vladajuće koalicije

Čačić: "Bog zna što Predsjednica stvarno misli. A nemam ni želju saznati"

Radimir Čačić (Foto: Dnevnik.hr)
Radimir Čačić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Radimir Čačić (Foto: Dnevnik.hr) Radimir Čačić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Ivan Vrdoljak (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
U Banskim dvorima održan je sastanak vladajuće koalicije. Razgovaralo se o proračunu, koji je poslan s prošle sjednice Vlade u Sabor, kao i o poreznoj reformi.

Jedna od tema bio je i marakeški dokument, koji su sinoć premijer i ministrica vanjskih poslova detaljno pojašnjavali i HDZ-ovcima na stranačkom predsjedništvu. Komentirali su i odluku predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović da odustane od puta u Marakeš.

Pročitajte i ovo Ivan Vrdoljak Nakon žalbi građana Loše vijesti za bivšeg ministra: Tvrtka Ivana Vrdoljaka ostala bez dozvole za rad Slika nije dostupna Pogled u 2013. Koalicija godinu dana poslije: Više ne vjeruju u brz oporavak

"Predsjednica je u kampanji, smatra da su joj glasovi HDZ-.a sigurni, a pokušava pokupiti desnice koliko može. A što ona stvarno o tome misli, Bog zna, a nemam ni želju saznati", rekao je Radimir Čačić.

"Ona treba kreirati vanjsku politiku s Vladom, jer to joj Ustav govori, i mislim da bi to bilo najpametnije", dometnuo je Ivan Vrdoljak.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene