U Banskim dvorima održan je sastanak vladajuće koalicije. Razgovaralo se o proračunu, koji je poslan s prošle sjednice Vlade u Sabor, kao i o poreznoj reformi.

Galerija


Jedna od tema bio je i marakeški dokument, koji su sinoć premijer i ministrica vanjskih poslova detaljno pojašnjavali i HDZ-ovcima na stranačkom predsjedništvu. Komentirali su i odluku predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović da odustane od puta u Marakeš.

Vezani članci Prof. dr. sc. Tihomir Cipek (Foto: Dnevnik.hr) Politički analitičar o Grabar-Kitarović: "Nije iznesena niti jedna prava poruka. Hvali se promjenama, a ljudi te promjene ne vide" Kolinda Grabar-Kitarović u Kninu (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) - 11 Grabar-Kitarović zbog ''iznenadnih obveza'' otkazala dolazak na Gerontološki tulum

"Predsjednica je u kampanji, smatra da su joj glasovi HDZ-.a sigurni, a pokušava pokupiti desnice koliko može. A što ona stvarno o tome misli, Bog zna, a nemam ni želju saznati", rekao je Radimir Čačić.

"Ona treba kreirati vanjsku politiku s Vladom, jer to joj Ustav govori, i mislim da bi to bilo najpametnije", dometnuo je Ivan Vrdoljak.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr