Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SVE SU DOGOVORILI I POTPISALI

Radimir Čačić demantirao da Reformisti izlaze iz koalicije: "Očito da je panika ozbiljna"

Radimir Čačić demantirao da izlazi iz koalicije
Radimir Čačić demantirao da izlazi iz koalicije Foto: Tomislav Kristo/Cropix
Predsjednik stranke Reformisti Radimir Čačić demantirao je navode da je ta stranka izašla iz koalicije s SDP-om. Sve su dogovorili i potpisali, kaže.

Nakon što se u javnosti pojavila informacija da stranka Reformisti napušta SDP-ovu koaliciju, za DNEVNIK.hr to je demantirao predsjednik te stranke Radimir Čačić

"To je dosta zanimljivo. Ja razumijem te metode hibridnog rata, ali su malo pretjerali. Očito da je panika ozbiljna", komentirao je Čačić neslužbenu vijest koja se pojavila o izlasku Reformista iz koalicije s SDP-om. 

Predsjednik Reformista kaže kako su se s SDP-om sve dogovorili i potpisali, a to još treba biti potvrđeno na Glavnom odboru SDP-a.

Pročitajte i ovo Presica Možemo! - 12 IZ MINUTE U MINUTU Benčić otkrila prve poteze ako postane premijerka

"Bez obzira koliko su ti pregovori bili teški, to je sve potvrđeno", rekao je Čačić koji, priznaje, dogovorom nije u potpunosti zadovoljan.

"Nisam zadovoljan, ali vjerojatno nisu ni oni. To je cijela ideja pregovora. Malo je pregovora u kojima su svi zadovoljni, a najviše je pregovora u kojima su svi nezadovoljni.

Mi smatramo da je to trebalo više i bolje i da imamo težinu. SDP je sad dobio na snazi i to bitno, toga su oni svjesni, mi smo svjesni, ankete govore. Uvijek je važno prepoznati činjenice. Sve je OK. Da nismo htjeli, ne bi ga potpisali", obajsnio je Čačić i dodao da će odluku Ustavnog suda o Zoranu Milanoviću u potpunosti poštivati.

Neslužbenu vijest da Reformisti navodno neće biti na listi SDP-a objavio je HRT, a Čačić je o tome rekao: "Puste takvu vijest, a da mene nitko ništa ne pita. Svašta sam vidio, ali da netko ide svjesno lagati ne", rekao je Čačić. 


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene