Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: Odmotava li se klupko u zagrebačkom Holdingu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačkom gradonačelniku danas nije bio osobito sretan dan. Oko smjena ga ništa nisu pitali, a i donedavni najbliži suradnik i prijatelj Slobodan Ljubičić, je pod istragom. Doduše, u Holdingu se govorilo o milijunskim pronevjerama i u odnosu na to, Ljubičića se tereti za sitniš.

Klupko se odmotava. To što je nekadašnji direktor zagrebačkog Holdinga, Slobodan Ljubičić s petoricom zaposlenika zbog malverzacija - pod istragom, gradonačelnika ne iznenađuje. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bandić očekuje ostavku Ljubičića i Ivankovića? Slika nije dostupna Ljubičić odbacuje optužbe: 'Odgovarat ću na poligrafu'

Bliskog se suradnika, o čijem razrješenju gradski oci tek trebaju odlučivati odrekao, no on očito uživa puno Bandićevo povjerenje.

Ljubičića je s druge strane zakona odveo račun od oko 26 tisuća kuna. Toliko je platila jedna od podružnica Holdinga za dva mjeseca vožnje unajmljenim automobilom. Bivši tehnički direktor Zagrebačkih cesta, Stipo Ćorić, rent-a-car je koristio čak i na bolovanju. I 400 litara benzina bilo je na Holdingov račun. Za sve se pobrinuo Ljubičić.

Ceh za automobil Ćoriću, inače savjetniku Holdingovog direktora, prema neslužbenim informacijama, neće biti jedino na čemu je Ljubičić pao. USKOK navodno istražuje i kako se dokopao vrijednih nekretnina. Klupko se očito, tek zapetljava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene