Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Primamljiva cijena

Od Zagreba do Dubrovnika za 220 kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovnik-Zagreb za 220 kuna! Nije riječ o trošku prijevoza automobilom ili vlakom, već o prijevozu zrakoplovom! Čini se da je rješenje dubrovačke prometne nepovezanosti s ostatkom Hrvatske u zraku.

Dubrovnik - Zagreb 220 kuna! I to avionom! Primamljiva cijena zrakoplovne karte za sve stanovnike juga Hrvatske! 220 kuna bila bi velika ušteda. Put iz Dubrovnika do Zagreba autobusom u prosjeku stoji 200 kuna, te se putuje gotovo 12 sati.

Pročitajte i ovo Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana Ilustracija Neočekivano otkriće Odvratan pronalazak prisilio pilota da se vrati u zračnu luku: "Žena je rekla da joj je nešto palo na glavu. Okrenuo sam se..."

Upute li se Dubrovčani prema metropoli automobilom, s cijenama goriva i cestarinama, cijena putovanja je oko 600 kuna, dok je cijena leta zrakoplovom, koji traje 45 minuta, u prosjeku oko 650 kuna.

>> Njemački turistički novinari stigli u Dubrovnik: Najavljuju više dolazaka

'Mi smo zatražili od Croatia Airlinesa, koja ima svoje komercijalne niske cijene, na godišnjoj razini oko 40 tisuća karata, što znači negdje oko dnevno 100 do 120 karata', kaže dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić.

A to bi dubrovački proračun na godinu stajalo oko 3 milijuna kuna. Dubrovčani bi tako na godinu mogli uzeti 6 povratnih karata. Akcija bi trebala početi nakon Nove godine, a odnosila bi se i na ostale stanovnike Hrvatske, koji se vikendom od listopada do travnja odluče na odmor u Dubrovniku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene