Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolje prestati!

Od subote poskupljuju brojne cigarete: Pogledajte cijene koje nas čekaju od vikenda

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Od subote, 20. svibnja, uslijedit će još jedno poskupljenje. Naime, na hrvatskom tržištu poskupljuju brojne marke poznatih cigareta tvrtke Philip Morris.

U Hrvatskoj od subote, 20. svibnja, poskupjet će brojne marke cigareta svjetskog duhanskog diva. Poskupljenje maloprodajnih cijena tvrtka Philip Morris sukladno zakonskoj obvezi prijavila je Carinskoj upravi Republike Hrvatske.

Pročitajte i ovo Ilustracija Australci odlučili Ministar prelomio, zabranjuje se rekreativni vaping: "Ovo je najveća rupa u zakonu u našoj povijesti"

Pročitajte i ovo Provjereno: E-cigarete sve češće puše djeca - 8 Provjereno razotkrio prodavače Lako su dostupne djeci, reklamiraju se kao manje štetne, a zbog njih se razvila nova vrsta upale pluća: "Ja sam ostala bez teksta"

Cigarete poskupljuju između 2,2 i 3,9 posto, ovisno o marki. Standardne vrste Marlbora stajat će od subote 4,80 umjesto dosadašnjih 4,65 eura. Marka Philip Morris stajat će 4,20 eura u odnosu na 4,11, a Chesterfield, koji trenutačno košta 3,98 eura, od subote ćemo plaćati 4,10.

Ostatak cijena možete provjeriti na poveznici.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene