Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dnevnik na otocima

Od Lastova do Visa za 9 sati: Pitali smo kapetana Jadrolinije jesu li kritike o sporim vezama opravdane

Dnevnik na otocima: Vis (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Dnevnik na otocima: Vis (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Dnevnik na otocima: Vis (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Dnevnik na otocima: Vis (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Dnevnik na otocima: Vis (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Dnevnik na otocima: Vis (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Dnevnik na otocima: Vis (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija 1/3 >>
U rubrici "Dnevnik na otocima" naša ekipa s Lastova je doplovila na otok Vis. Jedna je to od omiljenijih turističkih destinacija, koja u sezoni ne mami samo svojim plažama.

Putovanje naše ekipe počelo je prije svitanja u 4 sata i 30 minuta, i to iz Ublija na Lastovu. Nastavili su put Vele Luke, potom Hvara, gdje se trajekt kratko zadržao. U splitsku su luku zbog lošeg vremena na moru stigli sat vremena kasnije. U 11 sati ukrcali su se na drugi trajekt, prema Visu.

Pročitajte i ovo Provjereno: hitna medicinska skrb na Lastovu - 1 DONOSI PROVJERENO "Doktorica plače koja mu nije ništa u životu jer zna što se događa. On zavija, žali se na bolove": Šokantan slučaj s hrvatskog otoka Hitna pomoć na Lastovu u ozbiljnim problemima - 15 VEČERAS U PROVJERENOM Stanovnici otoka noću su u opasnosti: ''Ona uzima telefon i ja vidim da ona plače! Da sam imao broj od onog gore, i njega bih zvao''

Ukupno nam je trebalo 9 sati, pa smo iskoristili priliku da pitamo kapetana broda jesu li kritike o sporim vezama opravdane.

„Sve ovisi s kojeg otoka na koji idete. Baš sam pratio vašu reportažu ovaj kad ste išli sa Mljeta na Lastovo. To je stvarno malo grubo, otok je praktički jedan do drugoga, a imali ste samo takvi put“, kaže Milo Sršen, kapetan broda "Lastovo" Jadrolinija.

Na pitanje tko je za to odgovoran, kapetan odgovara: „Slušajte, to je dugi niz godina tako ustajalo, tako da je to sada teško promijeniti, ljeti je to nešto malo lakše.“

Pitali smo ga i jesu li otočani s pravom ogorčeni. „Da ih ne bih uvrijedio, jer sam i sam otočanin, malo su čudni. Svatko misli kako je samo njemu najgore“, odgovorio je. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene