Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregovori u tijeku

Obitelj Gadafija kupuje zemljište na makarskoj rivijeri?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj svrgnutog libijskog vođe Moamera Gadafija kupuje nekretnine u Igranima, u blizini Makarske.

Riječ je o nekadašnjem odmaralištu novosadskog Komunalnog poduzeća, piše Makarska kronika. neslužbeno doznaje kako je nekretnina namjenjena Gadafijevoj supruzi Safiji Farkash Gadafi, inače podrijetlom Hrvatici iz Mostara.

Pročitajte i ovo Makarska rivijera uz Zakladu Ana Rukavina - 1 "Rijetkost u današnje doba" Interes je i nakon 18 godina ogroman, darivatelji stajali u redovima: "Možemo nekome spasiti život, a nama tih 7 mililitara krvi ne znači ništa" Zgrada - 1 Pravo na dom Znači li pad potražnje da slijedi pad cijena nekretnina? "Na tržištu imamo prazninu priuštivih stanova"

Pregovori s vlasnicima nekretnine navodno već traju mjesec dana i već su u uznapredovaloj fazi. To potvrđuje činjenica da su kontaktirani pojedini katastarski vlasnici zemljišta na kojem se nalazi nekadašnje novosadsko odmaralište.

Makarska kronika piše kako ljudi upućeni u ovaj slučaj govore kako je u pitanju poslovna operacija koja je počela nedugo nakon eskalacije nemira u Libiji te da je nekretnina uistinu namijenjeni Gadafijevoj, kako mediji govore, 'najmilijoj supruzi'.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene