Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Voda ponovno nije za piće

Obilne kiše na dubrovačkom području

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U protekla 24 sata na dubrovačkom području pala je obilna kiša te je zabilježeno 80 litara po metru četvornom.

Tijekom prošle noći u Konavlima palo je oko 160 litara oborina po metru četvornom, a između 23 sata i 1 iza ponoći padala je obilna tuča. Više kuća je poplavljeno na predjelu od mjesta Komaj do Debelog Brijega, pa su morali intervenirati vatrogasci koji su ispumpavali vodu iz poplavljenih objekata.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru

Iz Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije danas je priopćeno kako je uslijed obilnih kiša koja je padala na dubrovačkom području proteklih dana došlo do zamućivanja vode s izvora rijeke Omble u Komolcu te Vrela u Šumetu odakle se vodom opskrbljuje grad Dubrovnik.

Stoga iz Zavoda preporučuju kućanstvima da se voda prije upotrebe za piće prokuhava, a može se koristiti u druge svrhe kao što su kuhanje, tuširanje te sanitarne potrebe. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene