Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u centru zagreba

Starici ukrali nekoliko stotina tisuća kuna, policija ima važno upozorenje za građane

Ilustracija (Foto: Gettyimages)
Ilustracija (Foto: Gettyimages) Foto: Gettyimages
Policija traga za nepoznatom prevaranticom koja je iz stana 90-godišnje Zagrepčanke odnijela nekoliko stotina tisuća kuna, uvjerivši ju da joj je ušteđevina u novčanicama koje treba zamijeniti.

Prema policijskim podacima nepoznata prevarantica nazvala je u četvrtak oko 16 sati 90-godišnjakinju, lažno se predstavila i uvjerila ju da joj mora pripremiti ušteđevinu radi zamjene novčanica.

Pročitajte i ovo Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane Ilustracija žene koja je otkupila bezvrijednu narukvicu Policija traga za muškarcem Je li moguće da netko na ovo nasjedne? Pogledajte što je učinila lakovjerna žena

Starica ju je nakon toga pustila u stan u Bauerovoj ulici u središtu Zagreba i dala joj novac, izvijestila je policija upozoravajući posebno starije da ne nasjedaju na priče nepoznatih osoba koje im žele ući u dom.

Posebno skreću pozornost na osobe koje se predstavljaju djelatnicima raznih institucija i traže novčanice koje navodno treba popisati, fotografirati ili zamijeniti te pozivaju da sve takve zahtjeve prijave policiji. (Hina)

Aktualno 10 modela gležnjača koje proljepšavaju noge u trapericama ili haljinama Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 9 Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 9 Foto: Internetske stranice proizvođača Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 7 Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 7 Foto: Internetske stranice proizvođača Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 4 Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 4 Foto: Internetske stranice proizvođača Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 5 Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 5 Foto: Internetske stranice proizvođača Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 10 Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 10 Foto: Internetske stranice proizvođača +5 Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 3 Moda & ljepota 10 modela gležnjača koje proljepšavaju noge u trapericama ili haljinama 1/11 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene