Ilustracija (Foto: Gettyimages)
Ilustracija (Foto: Gettyimages)

Policija traga za nepoznatom prevaranticom koja je iz stana 90-godišnje Zagrepčanke odnijela nekoliko stotina tisuća kuna, uvjerivši ju da joj je ušteđevina u novčanicama koje treba zamijeniti.


Prema policijskim podacima nepoznata prevarantica nazvala je u četvrtak oko 16 sati 90-godišnjakinju, lažno se predstavila i uvjerila ju da joj mora pripremiti ušteđevinu radi zamjene novčanica.

Vezani članci Uhićen muškarac u krađi iz automobila (Foto: Getty Images) Jammerom provaljivao i pljačkao automobile stranaca po Poreču, na kraju upao u policijsku klopku Uhićen zbog krađa iz vozila uporabom uređaja za ometanje signala (Foto: PU zadarska) - 3 Nesvakidašnje provale u automobile u Zadru: Muškarac blokirao daljinske ključeve vlasnicima pa pokrao 100.000 kuna

Starica ju je nakon toga pustila u stan u Bauerovoj ulici u središtu Zagreba i dala joj novac, izvijestila je policija upozoravajući posebno starije da ne nasjedaju na priče nepoznatih osoba koje im žele ući u dom.

Posebno skreću pozornost na osobe koje se predstavljaju djelatnicima raznih institucija i traže novčanice koje navodno treba popisati, fotografirati ili zamijeniti te pozivaju da sve takve zahtjeve prijave policiji. (Hina)

Srbin i Albanac ''riješili'' pitanje Kosova u svlačionici Dinama: ''To si sad uradio i nikad više''

10 modela gležnjača koje proljepšavaju noge u trapericama ili haljinama