Policija je uputila novu obavijest građanima oko posjeta srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića Hrvatskoj. Policija upozorava građane Sisačko-moslavačke županije na mogućnost otežanog prometovanja, zbog dolaska srbijanskog predsjednika na to područje.

Galerija


Iz PU sisačko-moslavačke apeliraju na građane da i u utorak poštuju prometnu signalizaciju i upute policijskih službenika na terenu, tijekom posjeta srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića Sisačko-moslavačkoj županiji, točnije općini Gvozd i mjestu Vrginmostu.

Vezani članci Cestica na Srđu (Foto: Dnevnik.hr) Nekad su bili na prvoj liniji obrane Grada, a danas su posljednji na popisu: Tvrđava Imperial na Srđu ostala talac neriješenih odnosa Autobusi splitske gradske tvrtke Promet (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Splitski javni gradski prijevoznik plaća penale odvjetniku, Opara: "Nudili smo rješenja, ovo je gotovo neodrživa situacija"

"Vezano uz službeni posjet predsjednika Srbije Republici Hrvatskoj obavještavamo građane da postoji mogućnost otežanog prometovanja i kretanja tijekom 13. veljače 2018. godine, posebno u zonama gdje će se održavati službeni sastanci, a u kojima će se provoditi posebne mjere osiguranja.

Zbog provođenja mjera sigurnosti, u vrijeme posjeta, uspostavit će se posebna regulacija prometa na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zbog čega postoji mogućnost da će se promet u pojedinim dijelovima gradova otežano odvijati.

Motorna kolona srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL)
Policija upozorava na posebnu regulaciju prometa zbog posjeta srbijanskog predsjednika općini Gvozd i Vrginmostu (Foto: Google Maps) (Foto: Google Maps)

Apeliramo na građane vozače, kao i pješake, na poštivanje postavljene prometne signalizacije te poštivanje zapovijedi i uputa policijskih službenika na terenu.

Policija će nastojati provesti mjere osiguranja uz minimalno ometanje građana u obavljanju njihovih dnevnih obveza.

Unaprijed zahvaljujemo građanima na razumijevanju!", stoji u priopćenju koje potpisuje glasnogovornica PU sisačko-moslavačke, Natalija Mezak-Dolenčić.