Policija je uputila novu obavijest građanima oko posjeta srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića Hrvatskoj. Policija upozorava građane Sisačko-moslavačke županije na mogućnost otežanog prometovanja, zbog dolaska srbijanskog predsjednika na to područje.

Galerija


Iz PU sisačko-moslavačke apeliraju na građane da i u utorak poštuju prometnu signalizaciju i upute policijskih službenika na terenu, tijekom posjeta srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića Sisačko-moslavačkoj županiji, točnije općini Gvozd i mjestu Vrginmostu.

Vezani članci Epidemija svraba, Sisak (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Panika u Sisku: Epidemija se širi vrtićima i školama, ugroženi su i stanovnici doma umirovljenika Bolnica u Sisku, ilustracija (Foto: Pixsell, Nikola Cutuk) Stanovnici Siska mjesecima boluju od rijetke bolesti, epidemija se širi po školama i vrtićima

"Vezano uz službeni posjet predsjednika Srbije Republici Hrvatskoj obavještavamo građane da postoji mogućnost otežanog prometovanja i kretanja tijekom 13. veljače 2018. godine, posebno u zonama gdje će se održavati službeni sastanci, a u kojima će se provoditi posebne mjere osiguranja.

Zbog provođenja mjera sigurnosti, u vrijeme posjeta, uspostavit će se posebna regulacija prometa na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zbog čega postoji mogućnost da će se promet u pojedinim dijelovima gradova otežano odvijati.

Policija upozorava na posebnu regulaciju prometa zbog posjeta srbijanskog predsjednika općini Gvozd i Vrginmostu (Foto: Google Maps)

Apeliramo na građane vozače, kao i pješake, na poštivanje postavljene prometne signalizacije te poštivanje zapovijedi i uputa policijskih službenika na terenu.

Policija će nastojati provesti mjere osiguranja uz minimalno ometanje građana u obavljanju njihovih dnevnih obveza.

Unaprijed zahvaljujemo građanima na razumijevanju!", stoji u priopćenju koje potpisuje glasnogovornica PU sisačko-moslavačke, Natalija Mezak-Dolenčić.