Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novo upozorenje građanima

Zbog posjeta Vučića posebna prometna regulacija u Sisačko-moslavačkoj županiji

Policija upozorava na posebnu regulaciju prometa zbog posjeta srbijanskog predsjednika općini Gvozd i Vrginmostu (Foto: Google Maps)
Policija upozorava na posebnu regulaciju prometa zbog posjeta srbijanskog predsjednika općini Gvozd i Vrginmostu (Foto: Google Maps) Google Maps
Aktualno Galerija +0 Policija upozorava na posebnu regulaciju prometa zbog posjeta srbijanskog predsjednika općini Gvozd i Vrginmostu (Foto: Google Maps) Galerija 1/1 >>
Policija je uputila novu obavijest građanima oko posjeta srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića Hrvatskoj. Policija upozorava građane Sisačko-moslavačke županije na mogućnost otežanog prometovanja, zbog dolaska srbijanskog predsjednika na to područje.

Iz PU sisačko-moslavačke apeliraju na građane da i u utorak poštuju prometnu signalizaciju i upute policijskih službenika na terenu, tijekom posjeta srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića Sisačko-moslavačkoj županiji, točnije općini Gvozd i mjestu Vrginmostu.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Zagrebu - 1 Hitne službe na terenu VIDEO/FOTO Prometna nesreća u Zagrebu: Automobil završio na krovu Dan bez mobitela u prometu - 5 Dan bez mobitela u prometu Glavne ubojice na cestama: "Moram priznati i biti iskren da ja to nekada radim"

"Vezano uz službeni posjet predsjednika Srbije Republici Hrvatskoj obavještavamo građane da postoji mogućnost otežanog prometovanja i kretanja tijekom 13. veljače 2018. godine, posebno u zonama gdje će se održavati službeni sastanci, a u kojima će se provoditi posebne mjere osiguranja.

Zbog provođenja mjera sigurnosti, u vrijeme posjeta, uspostavit će se posebna regulacija prometa na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zbog čega postoji mogućnost da će se promet u pojedinim dijelovima gradova otežano odvijati.

Policija upozorava na posebnu regulaciju prometa zbog posjeta srbijanskog predsjednika općini Gvozd i Vrginmostu (Foto: Google Maps) Policija upozorava na posebnu regulaciju prometa zbog posjeta srbijanskog predsjednika općini Gvozd i Vrginmostu (Foto: Google Maps) Foto: Google Maps

Apeliramo na građane vozače, kao i pješake, na poštivanje postavljene prometne signalizacije te poštivanje zapovijedi i uputa policijskih službenika na terenu.

Policija će nastojati provesti mjere osiguranja uz minimalno ometanje građana u obavljanju njihovih dnevnih obveza.

Unaprijed zahvaljujemo građanima na razumijevanju!", stoji u priopćenju koje potpisuje glasnogovornica PU sisačko-moslavačke, Natalija Mezak-Dolenčić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene