Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrisak za Sisak

Novi plakati: Batman traži pomoć Spidermana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas je Sisak opet jutro dočekao obljepljen plakatima s pozivom u pomoć. Ovoga puta Batman traži pomoć Spidermana da mu pomogne spasiti Sisak, jer je Superman zakazao sa svojim djelovanjem.

Batman na plakatu upozorava Spidrmana da u Sisku nije moguće izgradanja ni jedne dvorane, galerije ili mosta ,a da netko prije ne napuni svoj džep. Nada se da će to Spiderove moći uspjeti savladati, ali mu ipak savjetuje da povede i ostale superheroje, jer u Sisku ima posla za sve. No, upozoravaju ga da ne zove Supermana, jer je i on 'kupljen', odnosno korumpiran. U podnožju plakata piše 'vrisak za Sisak'.

Pročitajte i ovo Nesreća u Sisku - 3 Žena poginula na mjestu Poznati detalji stravične nesreće u Sisku: "Auto je totalka, čak je motor ispao" Roman Rosavec Zlouporaba položaja HDZ-ov dožupan prijatelju nabrijao Audi na račun Županije: U zatvor neće, radit će za opće dobro

Podsjetimo, Siščani su u listopadu protekle godine prvi put zatražil Batmanovu pomoć u borbi protiv kriminala i korupcije. Na plakatima je tada pisalo da je poznato da je Batman nepotkupljiv, iskren, pošten i jak te da će pomoći Sisku jer taj grad zaslužuje bolje. Pod ime autora poruke pisalo je 'tvoji Siščani'.  

>> Siščani zatražili Batmanovu pomoć

>> Siščani traže pomoć Djeda Mraza!

Dva mjeseca nakon apela Batmanu, Siščani su u prosincu protekle godine odlučili potražiti pomoć drugog junaka, Djeda Mraza. Od njega su zatražili novu vlast koja će spriječiti sustavno propadanje Siska. Građani su u plakatima napisali da ne žele nove aute, igračke ili kuće već žele nova radna mjesta, razvoj grada, vrtiće, knjižnice i mostove. Već očajni Siščani napisali su tadav da im je već dosta lažnih obećanja, prodavača magle i nikad dovršenih projekata. No, sudeći po današnjem vapaju, izgleda da ni Djed Mraz nije odradio posao kako treba. Iskreno se nadamo da će to Spidermanu poći za rukom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene