Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Građani ili oporba?

Siščani traže pomoć Djeda Mraza!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su prije mjesec dana pomoć zatražili od Batmana, Siščani su apel ponovno uputili, ali ovaj put Djedu Mrazu. Svoje želje napisali su na plakatima kojima su oblijepili grad.

Pročitajte i ovo Zapaljena kuća u Sisku policija traži počinitelja Ostali su bez svega i trebaju vašu pomoć! Zapalili su im kuću dok je u njoj bilo jedanaestero djece: "Ne znamo gdje ćemo spavati" Potres kod Siska Zatreslo se Potres u blizini Siska: "Ovo je gadno streslo! Skoro sam pala sa stolca"

Siščani su na Badnjak od Djeda Mraza zatražili novu vlast. Oblijepili su grad plakatima kojima zovu upomoć. Žele 'vlast koja će spasiti Sisak od daljnjeg propadanja'.

'Dragi Djede Mraze
Nadamo se da nismo zakasnili s pismom, ali radi se o jako važnoj i hitnoj stvari. Ne tražimo od tebe nove aute, igračke ili kuće. Nama je potrebna poštena i stručna vlast, koja će spasiti Sisak od daljnjeg propadanja. Želimo vlast koja će stvarati radna mjesta razvojem grada, a ne pumpanjem gradske uprave 'po tetki i stričevima'. Siščani trebaju vlast koja će graditi vrtiće, knjižnice i mostove, a ne korupciju, afere i poslovanje principom 'ima l mene tute?'.
Polako nas hvata očaj jer nam je dosta laži i obećanja šetača pasa, prodavača magle i započetih, a nikad dovršenih projekata.
Ako u drugim gradovima građani mogu sami birati vlast, i ako se njihovi vrtići, parkovi, šetnice i dvorane mogu sagraditi bez afera, molimo te da i nama u čarapu staviš jednu takvu vlast.

Tvoji Siščani'

Podsjećamo, prije mjesec dana Siščani su zatražili pomoć Batmana. I tada su grad oblijepili plakatima. No, očito pomoć nije došla kad su, evo sad, apel uputili i Djedu Mrazu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene