Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastupa i kao dance glazbenik

Novi čelni čovjek Agrokora bit će Antonio Alvarez III?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvršni direktor za za restrukturiranje u Europi u konzultantskoj kući Alvarez&Marsal mogao bi biti zadužen za proces restrukturiranja kompanije.

Antonio Alvarez III. , izvršni direktor za restrukturiranje u Europi u konzultantskoj kući Alvarez&Marsal mogao bi biti zadužen za proces restrukturiranja kompanije.

Pročitajte i ovo Ivica Todorić (Foto: dnevnik.hr) Ne propustite u 19:15 sati EKSKLUZIVNO za Dnevnik Nove TV Mislav Bago s Ivicom Todorićem: "Bio je to tajni sastanak, primili su me k'o mafija'' Daniel Markić (Foto: Dnevnik.hr) Odjeci iskaza bivše potpredsjednice Vlade Uskoku Ravnatelj SOA-e: "Dalić nije mogla niti je tražila sigurnosnu provjeru skupine Borg"

Kako doznajemo, on je jedna od opcija. Razgovori s potencijalnim kandidatima trajali su cijeli tjedan, ali konačna odluka nije donesena.

Prema podacima objavljenim na stranicama kompanije, Alvarez već 25 godina radi u privatnim i javnim kompanijama diljem Europe - od Velike Britanije, preko Njemačke, Francuske, Italije, Španjolske, Nizozemske, Luksemburga, Švicarske, Finske, Estonije i Rumunjske.

Potencijalni budući šef Agrokora ima i zanimljiv hobi. Pod pseudonimom "A3" bavi se glazbom, izvodi dance glazbu te nastupa po klubovima.

Sastanak dobavljača i Plenkovića

Podsjetimo, zbog krize u Agrokoru, premijer Andrej Plenković pozvao je dobavljače na sastanak ujutro u Banske dvore.

Čeka se i finaliziranje standstill sporazuma glavnih kreditora Agrokora s Ivicom Todorićem. Iz Agrokora je Novoj TV i službeno potvrđeno da je sporazum potpisao i Ivica Todorić. Svoj potpis stavilo je i pet najvećih banaka.

No, blokade na tvrtkama u sastavu Agrokorastoje od petka i sve zanima što će se događati na financijskom i poslovnom tržištu u novom radnom tjednu.

Posljednji potpis na sporazum banaka i Agrokora trebao bi dovesti do vraćanja duga dobavljačima.

Što nas čeka na burzi?

Reporter Mislav Bago u Dnevniku Nove TV otkrio je što se sutra ujutro može očekivati na burzama, u Fini te na sastanku premijera i dobavljača.

„Vlada u ovom trenutku ima vrlo malo manevarskog prostora i nema mogućnosti utjecaja da se pomogne dobavljačima, jer govorimo o privatnoj tvrtki i potezima koje mora povući sam Ivica Todorić bez obzira što je potpisao sporazum s vodećim bankama. Sporazum još nije stupio na snagu i pitanje je kada će . Vlada može tek utješiti dobavljače dok se ne donese zakon. Ako se dogovor između banaka, Agrokora i dobavljača ne bi poštovao, u tom slučaju, da to zatraži Agrokor i Ivica Todorić, Vlada bi mogla preko privremenog upravitelja ući u Agrokor i početi s čišćenjem“, kazao je Bago.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene