Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija Nove TV

VJERUJEM U HRVATSKU JER...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od prvog srpnja Hrvatska je nova zvijezda Europe, a Nova TV i DNEVNIK.hr vas pozivaju da nam pokažete kuću u kojoj je živio vaš slavni sugrađanin, mjesto na kojem je nastala povijesna legenda, recite nam koja vas tradicija najviše veseli!

'Vjerujem u Hrvatsku - u njezinu prošlost, sadašnjost i budućnost.' Riječi su to velikana Ivana Mažuranića, koje već duže vrijeme možete čuti u programu Nove TV, a koje će nas na povijesnoj prekretnici, kada Hrvatska ulazi u EU, podsjetiti čime ćemo sve Europu oplemeniti i uljepšati.

>> Većina se raduje ulasku u EU, ali smo skeptični prema ekonomiji i financijskoj situaciji

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Velike promjene BiH: Od 1. srpnja sporazumi s EU primjenjuju se i na Hrvatsku Slika nije dostupna Proslava bez kancelarke Poruka službenom Zagrebu: Merkel NE DOLAZI na proslavu 'zbog nedostatka vremena'

Voditelji i reporteri Nove TV otkrili su svoje razloge – zašto vjeruju da je Hrvatska nova zvijezda Europe. A što biste vi izdvojili? Snimite ono što vam najviše znači, što mislite da je posebno i da vas najviše veseli i pokažite nam zašto volite i vjerujete u Hrvatsku. Svoja videa šaljite OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene