Od prvog srpnja Hrvatska je nova zvijezda Europe, a Nova TV i DNEVNIK.hr vas pozivaju da nam pokažete kuću u kojoj je živio vaš slavni sugrađanin, mjesto na kojem je nastala povijesna legenda, recite nam koja vas tradicija najviše veseli!


'Vjerujem u Hrvatsku - u njezinu prošlost, sadašnjost i budućnost.' Riječi su to velikana Ivana Mažuranića, koje već duže vrijeme možete čuti u programu Nove TV, a koje će nas na povijesnoj prekretnici, kada Hrvatska ulazi u EU, podsjetiti čime ćemo sve Europu oplemeniti i uljepšati.

>> Većina se raduje ulasku u EU, ali smo skeptični prema ekonomiji i financijskoj situaciji

Vezani članci Testiranje na koronavirus, ilustracija Imamo 84 nova slučaja zaraze koronavirusom. Zasad najviše zaraženih u jednom dalmatinskom gradu, otkrili i razlog Slika nije dostupna PODUZETNICI TRLJAJU RUKE: Zbog ulaska u EU navala na zastave!

Voditelji i reporteri Nove TV otkrili su svoje razloge – zašto vjeruju da je Hrvatska nova zvijezda Europe. A što biste vi izdvojili? Snimite ono što vam najviše znači, što mislite da je posebno i da vas najviše veseli i pokažite nam zašto volite i vjerujete u Hrvatsku. Svoja videa šaljite OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook